Vyprodané derby rozhodl Horváth | SK Slavia Praha
Více

Vyprodané derby rozhodl Horváth

PRAHA – Vyprodané derby na Letné, které se hrálo v rámci 24. kola I. Gambrinus ligy, rozhodla jediná branka. Vstřelil ji ve druhém poločase záložník Pavel Horváth, který dorazil do sítě odražený míč po zákroku gólmana Vorla.
PRAHA – Vyprodané derby na Letné, které se hrálo v rámci 24. kola I. Gambrinus ligy, rozhodla jediná branka. Vstřelil ji ve druhém poločase záložník Pavel Horváth, který dorazil do sítě odražený míč po zákroku gólmana Vorla.

Slavia nastoupila bez Martina Latky, který nedokončil nedělní trénink, chyběli také vykartovaní Jarolím a Dosoudil. V prvním poločase se hrál taktický fotbal, blíže k brance měli domácí, jejich střely ale zlikvidoval brankář Vorel. Po přestávce naskočil do hry nový útok ve složení Necid, Gaúcho, k vyrovnání se ale slávisté nedostali. Slavia klesla na třetí místo ligové tabulky.

„Nevytvořili jsme si vyloženou šanci, proto jsme nemohli pomýšlet na dobrý výsledek. Určitě jsme chtěli hrát aktivněji, v prvním poločase nám to vázlo v záloze, ani útoku se nedařilo, nechtěli jsme dát Spartě prostor, ale pozdě jsme přistupovali k hráčům a hlavně směrem dopředu to vůbec nešlo, " uvedl po zápase trenér Slavie Karel Jarolím.

„V druhém poločase jsme po hrubé chybě inkasovali branku, která rozhodla o výsledku. Poslední tři zápasy se nám nepovedly, musíme si sednout na zadek a začít tvrdě pracovat," dodal náš kouč.

Slavia je dobré mužstvo, které jsme dnes přehráli, byli jsme agresivnější, do zakončení jsme Slavii nepustili, výkon musíme potvrdit v dalších zápasech," uvedl trenér Sparty Michal Bílek.


Utkání jsme sledovali on-line
Ohlasy hráčů
Záznam pozápasové tiskové konference najdete na portálu eFotbal.cz

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články