Střelecké trápení nebere konce | SK Slavia Praha
Více

Střelecké trápení nebere konce

PRAHA – Ani ve čtvrtém utkání za sebou nedokázali slávisté vstřelit branku a s Kladnem v 25. kole I. Gambrinus ligy remizovali. V prvním poločase měl dvě šance Gaúcho, v první nemířil mezi tyče, při hlavičce nastřelil břevno.
PRAHA - Ani ve čtvrtém utkání za sebou nedokázali slávisté vstřelit branku a s Kladnem v 25. kole I. Gambrinus ligy remizovali. V prvním poločase měl dvě šance Gaúcho, v první nemířil mezi tyče, při hlavičce nastřelil břevno.

Po změně stran přišel na hřiště nový útok ve složení Necid a Vlček, ani oni však kladenského gólmana nepřekonali. Nejlepší šance měli při hlavičce Aračič a také Švento, jeho ránu ale obrana zablokovala. Slavia si připsala v boji o titul další bolestnou ztrátu.

„Tři utkání jsme nedali branku, proto jsme udělali změny v útoku. V prvním poločase jsme zápasili sami s vlastní nervozitou, nevytvořili jsme si ani jednu vyloženou šanci, i když David Kalivoda mohl ve své příležitosti zvolit lepší řešení. V druhé půli jsme lehce ztráceli míče, chyběla tomu zarputilost, také nervozita nás neopustila.

Slibné situace pro rozhodnutí jsme měli, ale zase nám chyběla v zakončení agresivita, střeleckých pokusů bylo málo. Nervozita s přibývajícím časem narůstala a utkání jsme nezvládli," zhodnotil zápas trenér Slavie Karel Jarolím.

„Předvedli jsme takticky dobrý výkon a přiblížili jsme se k cíli jménem záchrana. Inspirovali jsme se hrou Plzně a nedali jsme Slavii prostor. Navíc podal vynikající výkon náš brankář," pochvaloval si trenér Kladna Miroslav Koubek.

Utkání jsme sledovali on-line
Zápasový magazín Poločas, 2.58 MB, náhledová verze
Video
Ohlasy hráčů
Rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články