Soutěž o vstupenky na Oxford a dresy z LM! | SK Slavia Praha
Více

Soutěž o vstupenky na Oxford a dresy z LM!

PRAHA – Také na sobotním zápase Slavie se Žižkovem jsme pro fanoušky připravili soutěž o řadu atraktivních cen. Hlavní výhrou jsou vstupenky na exhibiční zápas Slavie s Oxfordem, který slavnostně otevře nový stadion v Edenu.
PRAHA – Také na sobotním zápase Slavie se Žižkovem jsme pro fanoušky připravili soutěž o řadu atraktivních cen. Hlavní výhrou jsou vstupenky na exhibiční zápas Slavie s Oxfordem, který slavnostně otevře nový stadion v Edenu. Utkání je na programu ve středu 7. května. Výkop je v 19 hodin. Ve hře jsou také slávistické dresy z utkání Ligy mistrů UEFA, slávistické šály a vlajky.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. U všech vchodů na stadion budou připraveny hnědé schránky a tužky. Pořadatelé fanouškům rozdají dotazníky, které zájemci o soutěž vyplní. Musejí uvést jméno, příjmení, bydliště, tribunu, sektor a číslo sedadla. Do slosování půjdou pouze dotazníky se všemi vyplněnými údaji! Schránky budou uzavřeny a odneseny v 17:00 hodin, kdy začíná utkání. Losování proběhne o přestávce u hrací plochy.

Ceny si mohou fanoušci vyzvednout ještě o přestávce, během druhé půle zápasu nebo na konci utkání u vchodu A1 na hlavní tribuně. Pokud se výherci v této době nedostaví, ceny budou k vyzvednutí v následujících dnech v předprodeji na Strahově.

Jména výherců budou také zveřejněna na našich webových stránkách.

Utkání SK Slavia Praha – FK Viktoria Žižkov začíná na Strahově v sobotu 26. dubna v 17:00 hodin.

U vchodů na stadion budou tradičně zdarma k dispozici Slávistické poločasy. Tentokrát jsme pro fanoušky připravili rozhovor s Markem Suchým.

Slavia na zápas pozvala děti z pražského Klokánku. Jde o zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, které spravuje občanské sdružení Fond ohrožených dětí. Hráči A-týmu uspořádali při této příležitosti sbírku. Symbolický šek bude slavnostně předán zástupcům Fondu ohrožených dětí před začátkem zápasu.

Přestávkový program zpestří exhibiční zápas slávistek – juniorky nastoupí proti žákyním.

SK Slavia Praha – FK Viktoria Žižkov

Tribuna západ krytá – 250 Kč

Tribuna západ nekrytá – 220 Kč

Tribuna východ krytá – 250 Kč

Tribuna východ krytá – 80 Kč (rodinné vstupné 2 + 2)

Tribuna východ nekrytá – 220 Kč


Pro hostující fanoušky bude vyhrazen sektor b na západní nekryté tribuně. Tyto vstupenky budou k dispozici pouze ve fanshopu Viktorie, začátek předprodeje bude v úterý.

Pro majitele zakoupených permanentních vstupenek na jižní tribunu budou vyhrazeny sektory f a e na východní nekryté tribuně. Do těchto sektorů je vstup vchodem C8.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články