Standa Vlček se vrací do Slavie! | SK Slavia Praha
Více

Standa Vlček se vrací do Slavie!

EDEN – Stanislav Vlček se vrací do Slavie! Ve čtvrtek dopoledne podepsal se Slavií novou smlouvu na dva roky s roční opcí s platností od 1. července 2009. Stanislav Vlček působil v Anderlechtu Brusel, který na našeho staronového útočníka neuplatnil opci...
EDEN – Stanislav Vlček se vrací do Slavie! Ve čtvrtek dopoledne podepsal se Slavií novou smlouvu na dva roky s roční opcí s platností od 1. července 2009.

Stanislav Vlček působil v Anderlechtu Brusel, který na našeho staronového útočníka neuplatnil opci, Vlček se tak stal volným hráčem.

„Jsme velice rádi, že se Standa Vlček rozhodl pro návrat do Slavie, už před svým odchodem byl příkladným profesionálem a věříme, že na tuto svoji dobře odvedenou práci naváže,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Jeho zkušenosti se uplatní určitě nejenom v boji o Ligu mistrů, byl velkou osobností také v kabině. Určitě si dovedeme představit, že našemu klubu může být v nějaké pozici velice prospěšný také po skončení své fotbalové kariéry,“ doplnil slávistický generální ředitel.

„Těším se na návrat, na nový stadion, na skvělé fanoušky. Sledovali jsme s Vláďou Šmicerem v televizi derby se Spartou, byla tam nádherná atmosféra, před takovým publikem musí být radost hrát,“ uvedl Standa Vlček po podpisu smlouvy pro slavia.cz.

Vlček by se měl zapojit do přípravy slávistického týmu nejpozději na začátku letní přípravy, smlouvu se stávajícím zaměstnavatelem má do 30. června.

Stanislav Vlček přišel do Slavie jako volný hráč v srpnu 2004 z Dynama Moskva. V lednu 2008 přestoupil už jako reprezentant do Anderlechtu Brusel.

Ve Slavii odehrál 98 ligových utkání, ve kterých nastřílel 38 branek. Výrazně se podílel na historickém postupu Slavie do Ligy mistrů UEFA dvěma brankami do sítě Ajaxu Amsterdam na Strahově v létě 2007.

31. března 2009 se stal Stanislav Vlček členem elitního Klubu ligových kanonýrů týdeníku Gól. Bývalý slávistický kapitán nastřílel 6 branek v Bohemians, 2 v Českých Budějovicích, 42 v Olomouci, 2 v Dynamu Moskva, 38 ve Slavii a 10 gólů v Anderlechtu Brusel.

Rozhovor se Standou Vlčkem přineseme odpoledne po skončení tréninku Anderlechtu.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články