Béčko vyhrálo v Karlových Varech! | SK Slavia Praha
Více

Béčko vyhrálo v Karlových Varech!

PRAHA/KARLOVY VARY - Dvě branky Milana Černého a jedna Tafata zajistily našemu béčku další tři cenné body, které svěřenci trenéra Miroslava Janů získali na hřišti silného týmu Karlových Varů- Dvorů...
PRAHA/KARLOVY VARY - Dvě branky Milana Černého a jedna Tafata zajistily našemu béčku další tři cenné body, které svěřenci trenéra Miroslava Janů získali na hřišti silného týmu Karlových Varů-Dvorů.

Slávisté začali aktivně, často napadali rozehrávku soupeře, přesto první branku vstřelili domácí po zaváhání slávistické obrany, sešívaní měli do přestávky dvě dobré šance, ale na vyrovnání si museli počkat do druhé půle.

Druhý poločas začal dalším tlakem Slavie, v 54. minutě se poprvé prosadil Milan Černý, kterému po skrumáži prostrčil míč Petr Hošek, Černý poslal míč křižnou skákavou střelou k tyči.
Do vedení šili červenobílí také díky Milanu Černému, který zakončil protiútok, asistenci si připsal Tafat.

Právě vysoký útočník nakonec definitivně potvrdil vítězství naší rezervy - střídající Vaněk, který tým posílil ze slávistického dorostu, obešel dva protihráče a připravil pro Tafata střeleckou pozici.

„Do utkání jsme dobře vstoupili, naše aktivní napadání rozehrávky dělalo soupeři problémy. Po naší chybě jsme inkasovali, ale i po této brance jsme pokračovali ve své hře a druhý poločas už byl v naší režii," zhodnotil utkání trenér Miroslav Janů. „Byl to asi náš nejlepší výkon na venkovních hřištích v letošní sezoně, přesto budeme muset vítězství potvrdit ve dvou následujících zápasech na Strahově, musíme se vyrovnat s mnoha absencemi a zvládnout to," dodal spokojený kouč.

Karlovy Vary-Dvory - Slavia B 1:3 (1:0)
Branky: 13. Kotáb - 54. a 72. M.Černý, 90. Tafat
Slavia B: Diviš - Šimeček, Studík, Čmovš, Starý - Zahálka (80. Kobler), M. Černý, Javorek, Kovařík - Petr Hošek (71. Vaněk), Tafat

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články