Tavares hrál znovu celý zápas | SK Slavia Praha
Více

Tavares hrál znovu celý zápas

PRAHA – Hamburk doma zdolal Hannover 2:1 a Mickael Tavares hrál znovu celých devadesát minut, náš bývalý záložník tak vynechává v základní sestavě pouze zápasy Poháru UEFA, které nemůže hrát, protože nastupoval už za Slavii.
PRAHA – Hamburk doma zdolal Hannover 2:1 a Mickael Tavares hrál znovu celých devadesát minut, náš bývalý záložník tak vynechává v základní sestavě pouze zápasy Poháru UEFA, které nemůže hrát, protože nastupoval už za Slavii. Devadesát minut odehrál také David Jarolím. Hamburk je na třetím místě, na vedoucí Wolfsburg ztrácí tři body. Podívejme se, jak se v Evropě o víkendu vedlo dalším našim bývalým hráčům.


Tomáš Necid nastoupil za CSKA venku proti Chimki, jeho tým vyhrál 3:0 díky hattricku Krasiče, náš bývalý útočník byl na hřišti do 72. minuty. CSKA už je na druhém místě.


Heerenveen tentokrát prohrál v Utrechtu 1:2, Michal Švec hrál znovu celých devadesát minut.


Lukáš Jarolím nastoupil v 52. minutě za Sienu, který doma nestačila na Veronu a prohrála 0:2. Náš bývalý záložník už nastoupil za stavu, kdy jeho tým o dvě branky prohrával.


Matej Krajčík do utkání v Bergamu nezasáhl a nebyl ani na lavičce, Reggina venku o branku vyhrála, ale je stále poslední.


Standa Vlček za Anderlecht nenastoupil, nehrál ani zraněný Karel Piták za Salcburk, oba jejich týmy ale stále směřují za tituly.


Nenastoupil ani Zdeněk Šenkeřík, jeho Stabaek prohrál doma s Molde 2:3.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články