Béčko s Hlavicemi nerozhodně | SK Slavia Praha
Více

Béčko s Hlavicemi nerozhodně

STRAHOV - Béčko Slavie získalo bod za bezbrankovou remízu v zápase s Hlavicemi, poprvé se v týmu Miroslava Janů představil dorostenec Michal Klimeš a rozhodně svého trenéra nezklamal. Slávisté vylepšili oproti zápasu v Karlových Varech ...
STRAHOV - Béčko Slavie získalo bod za bezbrankovou remízu v zápase s Hlavicemi, poprvé se v týmu Miroslava Janů představil dorostenec Michal Klimeš a rozhodně svého trenéra nezklamal.

Slávisté vylepšili oproti zápasu v Karlových Varech defenzívu a tentokrát neinkasovali, proti silnému soupeři odehráli vyrovnaný zápas. Nejnebezpečnější situací před slávistickou brankou byl dobře zahraný trestný kop, který ale výborným zákrokem vyřešil Berkovec.

Slávisté hráli dobrý kombinační fotbal mezi šestnáctkami, ale v zakončení jim chyběl klid a lepší řešení. To platí o šanci Pázlera, který mířil vedle, mimo tyče šla také hlavička střídajícího Vyhnala.

„V obraně to bylo v pořádku, soupeře jsme do velké šance nepustili, při přímém kopu nás podržel Berkovec. V útočné fázi nám chybělo lepší zakončení, které jsme řešili zbrkle, to asi vyplynulo z nezkušenosti," zhodnotil zápas trenér Miroslav Janů.

Příjemným překvapením pro něj byl výkon defenzivního záložníka z A-dorostu Klimeše. „Zvládl svoji premiéru v seniorském fotbale velice dobře," pochválil ho Miroslav Janů. "V neděli nás čeká další těžký zápas, přivítáme doma Ovčáry," zakončil svůj komentář náš kouč.

Výkop je na hlavním strahovském stadionu v neděli v 10:15.

Slavia B - Hlavice 0:0
Slavia B:
Berkovec - Mikula (56.Z. Záhalka), Hošek, Čmovš, Starý - Pázler, Duranski, Klimeš, Vaněk (69. Balcar), Palko - Zákostelský (79. Vyhnal)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články