Béčko prohrálo brankou z poslední minuty | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo brankou z poslední minuty

PRAHA/STRAHOV - O výsledku nedělního zápasu ČFL mezi Slavií B a Ovčáry rozhodla poslední minuta, kdy hosté vstřelili ze střední vzdálenosti po odraženém míči vítěznou branku.

PRAHA/STRAHOV - O výsledku nedělního zápasu ČFL mezi Slavií B a Ovčáry rozhodla poslední minuta, kdy hosté vstřelili ze střední vzdálenosti po odraženém míči vítěznou branku. Protože branka Vyhnala pro sporný ofsajd v prvním poločase neplatila, béčko žádné body nezískalo.

„Utkání se mi nehodnotí dobře, rozhodla vlastně jediná střela na branku, kterou jsme viděli v poslední minutě. Byl to pro nás v tomto složení těžký zápas, kluci se s tím vyrovnali bojovností a nasazením, bohužel na bod jsme nedosáhli,“ zhodnotil zápas trenér Miroslav Janů.

„V prvním poločase dal Vyhnal branku, když obešel brankáře, rozhodčí odmával ofsajd, ale po zhlédnutí videa cítíme křivdu, zápas se mohl vyvíjet jinak. Soupeř často chodil do naší šestnáctky na centry, s tím jsme se vyrovnali dobře, ale jeho zkušenou obranu jsme nepřekonali. V útoku to ještě není ono. Odehráli jsme čtyři zápasy za deset dnů, určitě si nemohu stěžovat, že by nám chyběla bojovnost a přístup, škoda jen, že jsme dnes nezískali aspoň ten bod,“ dodal Miroslav Janů.

SK Slavia Praha B – Ovčáry 0:1 (0:0)

Branka: 90. Houška

Slavia: Berkovec - Mikula, Zieris, Čmovš, Starý - Pázler (80. Balcar), Klimeš, Vaněk, Palko - Novotný (46. Milutonovič), Vyhnal

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články