Slavia vypověděla smlouvu Šikličovi | SK Slavia Praha
Více

Slavia vypověděla smlouvu Šikličovi

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slavia vypověděla smlouvu chorvatskému obránci Ronaldu Šikličovi, který byl během jarní sezony na hostování v druholigovém Hlučíně. „Ronald Šiklič měl ve Slavii vytvořeny velice dobré podmínky...
EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slavia vypověděla smlouvu chorvatskému obránci Ronaldu Šikličovi, který byl během jarní sezony na hostování v druholigovém Hlučíně.

„Ronald Šiklič měl ve Slavii vytvořeny velice dobré podmínky, na jaře ale výkonnostně nestačil ani na druhou ligu, kterou hrál v Hlučíně,“ uvedl mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Chorvatský obránce Ronald Šiklič přišel do Slavie v červnu 2008, do základní sestavy se neprosadil, zaznamenal pouze pět ligových startů. Úspěšný nebyl ani na půlročním hostování v Českých Budějovicích, kam odešel v září 2009. Na další hostování odešel do druholigového Hlučína v únoru 2010, neprosadil se však ani tam.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články