Ve čtvrtek odveta proti Teplicím v Ondrášovka Cupu | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek odveta proti Teplicím v Ondrášovka Cupu

Ve čtvrtek 21. dubna od 18 hodin sehrají slávisté odvetu čtvrtfinále Ondrášovka cupu s Teplicemi. V prvním utkání před týdnem Slavia Na Stínadlech prohrála 1:2...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Ve čtvrtek 21. dubna od 18 hodin sehrají slávisté odvetu čtvrtfinále Ondrášovka cupu s Teplicemi. V prvním utkání před týdnem Slavia Na Stínadlech prohrála 1:2.

Do utkání stále nemůže zasáhnout rekonvalescent Riste Naumov. „Předpokládám, že Teplice budou spoléhat na důslednou obranu a protiútoky, této taktice nahrává i výsledek prvního utkání,“ uvedl pro náš web trenér Michal Petrouš.

„Je jasné, že musíme pro postup vstřelit branku. Věřím, že zopakujeme výkon ze zápasu se Slováckem a že nám pomohou k postupu naši věrní fanoušci,“ pokračuje trenér.

V prvním zápase naskočili do sestavy hráči ze širšího kádru, v odvetě ale Michal Petrouš takové změny nechystá. „Nastoupíme v nejsilnějším složení, chceme postoupit,“ burcuje kouč.

„Máme stále postup v našich rukou, po utkání v Teplicích jsme byli zklamaní, že jsme prohráli, ale díky brance vstřelené venku je naše pozice stále výhodná,“ říká Stanislav Vlček.

Náš soupeř prošel do čtvrtfinále Ondrášovka Cupu přes Brozany (5:0), Třebíč (2:1) a České Budějovice. Právě s Dynamem měl nejvíce problémů – doma totiž prohrály Teplice 0:1, ale v odvetě na jihu Čech dokázaly o dvě branky zvítězit.

Teplicím se nevydařil poslední zápas v Gambrinus lize, který prohrály v Olomouci 0:3. „Výsledkově nám teď víc záleží na poháru, přiznal po prohře trenér Jiří Plíšek. „V něm jsme ve hře, liga nám už utekla,“ dodal a z jeho slov se dá jasně vyčíst důležitost, kterou čtvrtečnímu utkání přikládá.

Slavia se s Teplicemi už utkala dvakrát v lize, po prohře 1:2 v Teplicích, červenobílí vyhráli 4:1 v jarní odvetě v Synot Tip Areně.

Na utkání mají majitelé permanentek vstup zdarma. Výkop je v 18 hodin, na našem webu připravíme tradiční online reportáž. Brány Synot Tip Areny se otevírají hodinu před výkopem v 17 hodin.

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články