Derby se Spartou 17. 9. v 18:00 | SK Slavia Praha
Více

Derby se Spartou 17. 9. v 18:00

PRAHA – Slavia sehraje 288. derby proti Spartě v neděli 17. září od 18 hodin. Přednostní prodej vstupenek začne na konci tohoto týdne.
Podrobné informace o systému předprodeje a cenách vstupenek na derby přineseme v nejbližších dnech. Předpokládáme, že online prodej vstupenek začne v pátek 1. září. Přednostní právo na nákup budou mít majitelé permanentek, počet vstupenek pro prodej jedné osobě budou 2 ks. Část kapacity bude uvolněna i pro přednostní nákup členům slávistických fanouškovských sdružení Odbor přátel a Fanklub. 

Aktuálně

O výkonu, stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Výhra na Slovácku a konečné druhé místo v tabulce

18. 5. 2024
Slávisti ve 4. kole FORTUNA:LIGA Finále zvítězili v Uherském Hradišti nad domácím Slováckem 2:1 brankami Holeše s Chytilem, před posledním zápasem sezony ale mají na čelo tabulky nedostižné manko čtyř bodů. V ligovém ročníku 2023/24 obsadí sešívaní druhou příčku.

Další články