Derby se blíží. Kupujte vstupenky na nejslavnější zápas! | SK Slavia Praha
Více

Derby se blíží. Kupujte vstupenky na nejslavnější zápas!

PRAHA - V neděli 27. září čeká slávisty zápas vskutku tradiční. Na domácí půdě v Edenu přivítají v rámci 284. derby svého rivala z Letné. Vstupenky na zápas se Spartou v cenové kategorii Z2 je možné zakoupit v předprodeji už od středy. Utkání bude mít výkop v 15:00.
Ve středu 9. září startuje v 13:00 předprodej vstupenek na podzimní derby. Televizní utkání poběží na placeném kanálu O2 Sport, chcete-li sešívané hnát za vítězstvím přímo na stadionu, neváhejte si lístky pořídit co nejdříve. Letos totiž derby na veřejnoprávní televizi, která je volně dostupná, neuvidíte. Proto přijďte přímo na stadion!

Vstupenky cenové kategorie Z2 si budou v první fázi moci zakoupit pouze majitelé placených permanentních vstupenek, členové Fanklubu, Odboru přátel, majitelé slávistické karty Fortuna a majitelé placených vstupenek na zápas s Mladou Boleslaví.

Předprodej bude pro výše zmiňované kategorie dostupný od středy 9. září do pátku 18. září. V první fázi předprodeje si můžete zakoupit až 16 kusů vstupenek.

Jste-li držiteli permanentní vstupenky, je samozřejmě na utkání platná. Přes internet a na pokladnách v Edenu můžete dokoupit vstupenky i pro své blízké. Z technických důvodů bude přednostní internetový prodej pouze pro majitele placených permanentních vstupenek, kteří se na webu www.ticketportal.cz prokážou číslem permanentky a dalšími údaji, jinak jim nebude přednostní nákup umožněn.

Ostatní kategorie, pro které je předprodej určen, si mohou pro vstupenky dojít k pokladnám na stadion. Členové fanklubu i Odboru přátel se musí prokázat členskou kartou, stejně tak držitelé slávistické Fortuna karty. Na pokladnách si také svůj lístek mohou pořídit majitelé placených vstupenek na předchozí domácí duel s Boleslaví.

Kup čtyři, pátou máš zdarma!

Stejný režim platí i pro speciální nabídku 4+1 zdarma. Pokud si zakoupíte čtyři vstupenky* na derby pražských „S“, získáte pátou zdarma. Lístky si můžete zakoupit kamkoliv na stadion kromě Sektoru rodiče a děti a sektoru hostí.

Od 19. září na internetu a od pondělí 21. září na pokladnách v Edenu vstupují lístky do volného prodeje. Vstupenky do sektoru hostí budou v prodeji pouze na Letné.

Otevírací doba pokladen v Edenu v týdnu od 14. září do 20. září:

Pondělí, úterý
12:00 – 18:00
Středa
13:00 – 19:00
Čtvrtek
12:00 – 18:00
Pátek

12:00 – 18:00
O víkendu jsou pokladny zavřené.

*Maximální počet takto zakoupených vstupenek je 16 kusů.




Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články