Informace o typu dokladů potřebných ke vstupu na Brno | SK Slavia Praha
Více

Informace o typu dokladů potřebných ke vstupu na Brno

PRAHA - Pokud máte zakoupenou vstupenku na sobotní zápas s Brnem a nejste si jistí, zda máte všechny dokumenty potřebné pro vstup na zápas, přinášíme vám názorný přehled potvrzení k permanentním vstupenkám.
Pokud máte originální vstupenku opatřenou ochrannými prvky ("barevná vstupenka") vyzvednutou nebo zakoupenou na pokladnách v Edenu, nepotřebujete k ní žádné další doklady a pro vstup stačí předložit tuto vstupenku.

Pokud máte vstupenku vyzvednutou nebo zakoupenou online, tedy tiskli jste si ji sami na tiskárně, má formát A4 a je na ni napsáno PERMANENTKA, je nutné k ní předložit doklad o vlastnictví permanentky.

Pokud máte permanentní vstupenku na sezonu 2016/2017 a vstupenku na Brno jste si vyzvedli online, je potřeba k ní při vstupu předložit plastovou permanentku.

Pokud jste si zakoupili permanentní vstupenku na sezonu 2017/2018 online a k ní dokoupili lístek online, je nutné spolu s lístkem předložit:

- voucher na permanentku, který najdete ve svém úž. účtu na Ticketportalu (pokud jste zvolili vyzvednutí plastové permanentky na pokladnách) 
- Potvrzení objednávky vstupenek vytištěné z vašeho emailu či Detail zaplacené rezervace vytištěný z printscreenu v uživatelském účtu na Ticketportalu (pokud jste zvolili poslání permanentky poštou)

Možné kombinace dokladů:

1. Permanentka 2016/17 se vstupenkou vyzvednutou online


2. Voucher na permanentku (vyzvednutí permanentky na pokladnách) zakoupený online a vstupenka zakoupená online
3. Potvrzení nákupu vstupenky (poslání permanentky domů) z uživatelského účtu na Ticketportalu a vstupenka zakoupená online
4. Potvrzení nákupu vstupenky (poslání permanentky domů) z emailu a vstupenka zakoupená online


Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Zafeiris, Kerbr, dcera Pláničky a nový HALFTIME

7. 5. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Další články