Informace pro fanoušky na derby | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na derby

V sobotu nás čeká 289. derby, kdy na Letnou zamíří přes tisíc slávistů. Pokud jdete Slavii podpořit, přečtěte si důležité informace pro fanoušky k organizaci zápasu.

Vstupenky na utkání

Derby je vyprodáno, na pokladnách na Letné nebudou žádné další lístky v prodeji. Pro Slavii jsou vyčleněny sektory H88, H86 a H85 v horním patře a sektory D91 – D94 ve spodním patře.

Distribuce vstupenek probíhala pro majitele permanentek online, kdy si voucher zakoupený v online prodeji bylo nutné vyměnit za lístek. Do sektoru nebude vpuštěn nikdo, kdo bude mít pouze voucher.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup č. 5, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety.
 
Upozorňujeme fanoušky, kteří mají lístky do
sektoru H88, že vstup do toho sektoru je oproti minulým rokům pouze přes vstup č. 5. U tohoto sektoru budou členové slávistické bezpečnostní služby ve žlutých a oranžových vestách se slávistickým logem.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 16 hodin. Přibližně v tuto dobu očekáváme příchod pochodu, který organizují fanoušci.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že není dovoleno vnášet samolepky a také jakékoliv oblečení či šály s nápisy hanobící našeho soupeře. 

Po zkušenostech z loňského roku upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád Generali arény

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články