Informace pro fanoušky na zápas s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Baníkem

PRAHA - K prvnímu venkovnímu zápasu HET ligy vyjíždí Slavia k duelu s Baníkem Ostrava. Pokud sešívané jedete podpořit, přečtěte si informace k utkání pro fanoušky.

Vstupenky na zápas

Pro hosty jsou určeny sektory C1 až C4 na severní tribuně. Kapacita sektoru pro hosty je 1 426 míst. Během předprodeje vstupenek během tohoto týdne v Edenu se prodalo 200 vstupenek a zbývající počet lístků bude v prodeji před utkáním na pokladnách u sektoru hostů od 17 hodin. Cena vstupenky je 250 korun.

Parkování u stadionu

Možnost parkování je u Ostravar areny, zhruba 300 metrů od Městského stadionu Vítkovice. Cena parkovného je 50 korun na den. Přístup na parkoviště je z ulice Závodní. Adresa stadionu je Závodní 3077/135, Ostrava - Vítkovice.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají v 17 hodin. Vzhledem k předpokládanému většímu počtu fanoušků Slavie prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu byli u vstupu včas a stihli se tak dostat do hlediště před výkopem zápasu. Na stadionu není úschovna zavazadel, větší batohy si tedy zanechte buď v autě anebo v úschovně zavazadel na autobusovém nebo vlakovém nádraží.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole. Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu. Kouření je povoleno pouze na vyhrazených místech. Vlajky je možné umístit pouze na místa, kde nebudou překrývat reklamní bannery. Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články