Informace ohledně prodeje vstupenek, předzápasového programu nebo dopravy na stadion.

"> Informace pro návštěvníky sobotního derby | SK Slavia Praha
Více

Informace pro návštěvníky sobotního derby

<p style="margin-bottom: 0cm; font-weight: normal"> Informace ohledně prodeje vstupenek, předz&aacute;pasov&eacute;ho programu nebo dopravy na stadion.</p>

 

Výkop utkání Slavia-Sparta je ve 20 hodin.

 

Překvapení pro prvních 4500 diváků

Slavia připravila pro prvních 4500 návštěvníků speciální překvapení v podobě netradičního dárku. Toto překvapení obdrží návštěvníci derby za turnikety u vstupů na stadion číslo 1, 2 a 4.

 

Vstupenky: prodej i ve svátek

Vstupenky se prodávají i v pátek v den státního svátku 28. září. Pokladny budou otevřeny od 10 do 16 hodin. Vstupenky můžete zakoupit z pohodlí domova přes internet zde

 

Vstupenky: režim prodeje v den zápasu

Pokladny v Edenu budou v sobotu otevřeny u vstupu číslo 4 už od 12 hodin. U vstupu číslo 2 budou pokladny otevřeny od 15 hodin. K dispozici budou všechna prodejní okénka včetně rychlopokladen. Pro upřesnění dodáváme, že v den zápasu se prodávají vstupenky i do sektoru hostí, ale pouze na pokladnách Generali Areny na Letné a to až do 16:30 hodin, v Edenu vstupenky do kotle Sparty k dispozici nebudou.

 

Vstupenky: sleva 25 procent na druhou vstupenku

Akce platí pouze do pátku 28. září včetně. V den zápasu již není možné slevu uplatnit. Každý permanentkář může uplatnit slevu 25 procent na koupi jedné vstupenky na derby pro svého kamaráda, známého nebo rodinného příslušníka. Vstupenku se slevou může po předložení permanentky zakoupit přímo v předprodeji v Edenu nebo z pohodlí domova přes internet zde

Lístek se slevou pro svůj doprovod si může zakoupit i fanoušek, který permanentku na Slavii nevlastní. Ke každému lístku pořízenému za plnou cenu si může zakoupit druhý lístek na derby se slevou 25 procent. Tuto vstupenku s 25-ti procentní slevou si však může zakoupit pouze v předprodeji v Edenu, nikoliv přes internet.

 

Upozornění

Vyzýváme fanoušky, aby nekupovali vstupenky od prodejců před stadionem, bohužel dochází ke zneužívání kategorie dětských vstupenek, které se prodávají jako součást balíčku takzvané Rodinné vstupenky (1+1, 2+1, 2+2 a 1+2) a to pouze do Rodinného sektoru číslo 225 a 226. V případě porušení tohoto principu, kdy se budou dětskou vstupenkou prokazovat dospělí, riskují nevpuštění na stadion.

 

Otevření stadionu

Brány stadionu se otevírají v 18:30 hodin, z důvodu vyšší očekávané návštěvnosti bude v provozu i jinak uzavřený vstup číslo 4 (viz. mapa stadionu). Všichni fanoušci projdou osobní prohlídkou, pořadatelům bezpečnostní agentury budou asistovat také hlídky městské a státní policie. I z těchto důvodů žádáme návštěvníky, aby přišli na utkání včas. Všichni pořadatelé budou instruováni tak, aby příchod fanoušků na stadion proběhl bez zbytečného zdržování, nicméně bezpečnost bude v každém případě na prvním místě.

 

Magazín Poločas

Magazín Poločas je věnován historii derby Slavia-Sparta. Najdete v něm řadu unikátních historických fotografií. Také titulní strana je laděna do retro-stylu, je na ní legendární útočník Slavie Franci Svoboda spolu s hráčem Sparty Karlem Káďou Peškem. Poločas bude k dostání ve Fanshopu, ve stáncích občerstvení Nopanera a v předprodeji vstupenek. Nově ho budou distribuovat i kolportéři Fanklubu před stadionem i v jeho útrobách. Prodejci Poločasu budou označeni žlutou reflexní vestou s nápisem Slávistický Poločas. Poločas stojí 20 korun.

 

Předzápasový program

Derby je vždy výjimečnou fotbalovou událostí. Proto jsme připravili pro návštěvníky derby speciální předzápasový program, který vypukne zhruba čtvrt hodiny před výkopem. Program vyvrcholí produkcí české státní hymny, kterou zazpívá přímo na ploše zpěvačka Marta Jandová.

 

Poločasová soutěž

O přestávce mohou návštěvníci soutěžit o zapůjčení nového vozu Ford B-Max s plnou nádrží na celý víkend. Info o soutěži se dozvíte od hlasatele zápasu a z velkoplošných obrazovek.

 

Doprava na stadion

Vzhledem k souběžné výluce metra na celé trase A doporučuje pražský Dopravní podnik k přepravě na stadion využít tramvajové linky 7, 22, 24 a 30 (X-A = náhrada za metro), případně autobusové linky 135, 136, 150 a 213. Vše do zastávky Slavia přímo u stadionu. Dopravní podnik doporučuje přicestovat v dostatečném časovém předstihu, po ukončení utkání a rozchodu diváků bude posílen provoz tramvajové linky 30 (X-A) v úseku Slavia – Náměstí Míru – I. P. Pavlova - Karlovo náměstí, případně i dále směr Staroměstská - Malostranská – Hradčanská. Bližší informace najdete na www.dpp.cz.

 

Parkování v okolí stadionu

Návštěvníkům utkání doporučujeme využít krytá stání v OC Tesco Eden nebo parkoviště u zimního stadionu Slavie. Zaparkovat kolem stadionu Eden Arena bude s ohledem na očekávanou návštěvnost i uzavírku ulice Pod Altánem obtížné.

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články