Jaromír Šeterle končí ve funkci generálního ředitele | SK Slavia Praha
Více

Jaromír Šeterle končí ve funkci generálního ředitele

EDEN - Jaromír Šeterle skončí ke dni 14. března 2014 ve funkci generálního ředitele společnosti SK Slavia Praha – fotbal a.s. Stane se tak po vzájemné dohodě obou stran.
„Ve vedení společnosti jsme se v poslední době názorově rozcházeli při způsobu řešení některých procesů a situací. To se někdy stává v životě i v byznyse. Slavii přeji klidné dokončení letošní ligové sezony a úspěch v závěrečných kolech Poháru České pošty,“ uvedl Jaromír Šeterle.

„I když jsme se dohodli, že ve spolupráci nebudeme pokračovat, rozcházíme se v dobrém. Rád bych mu za jeho profesionální práci pro Slavii poděkoval a do další životní etapy popřál všechno nejlepší,“ doplnil předseda představenstva Adam Řebíček.

Jaromír Šeterle přišel do Slavie v červnu 2013, kdy ve funkci nahradil Zbyňka Kusého. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články