Lístky na finále MOL Cupu vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Lístky na finále MOL Cupu vyprodány

Slavia po šestnácti letech hraje finále domácího poháru, o vítězi trofeje se rozhodne ve středu 9. května od 20:15 na stadionu Mladé Boleslavi. Vstupenky na zápas jsou již vyprodané.

Slavia dostala na finále k dispozici pro fanoušky celkem 1 876 míst na východní tribuně a další stovky vstupenek pro hráče a jejich rodiny, zaměstnance klubu a obchodní partnery. Tribuna je rozdělena na dvě části, sektory N, M a L jsou kotel, sektory K, J, I a H jsou určeny pro ostatní fanoušky Slavie. Cena vstupenky do kotle je 100 korun, mimo kotel 150 korun.

Část kapacity vstupenek byla určena pro Odbor přátel, Fanklub a Tribunu Sever pro potřeby fanoušků, kteří se přihlásili do středy na autobusové výjezdy Tribuny Sever a Fanklubu, a zároveň pro členy, kteří informaci, jak vstupenky získat, získali od svých příslušných fanouškovských organizací. Kapacita lístků pro fanouškovské organizace byla omezena kvótou určenou pro tuto část fanoušků.

Zbylá část kapacity, která byla určena pouze pro permanentkáře, byla v prodeji na pokladnách v Edenu od čtvrtka do soboty. A vyprodány už byly v pondělí i poslední vstupenky ve volném prodeji.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články