Na derby všichni v dresech! | SK Slavia Praha
Více

Na derby všichni v dresech!

PRAHA/EDEN – Vrchol jarní části sezóny se blíží, už v sobotu 13. dubna je na programu derby pražských „S“.
Slavia bude tentokrát hostem na sparťanské Letné a bude se spoléhat na podporu svých fanoušků, kteří na Letné kolikrát dokázali překřičet domácí přesilu!

Na derby všichni v dresech!

Fanoušci Slavie vyrazí na Letnou už tradičním pochodem od stadionu Slavie. Procesí vyrazí v den zápasu před 16. hodinou z Edenu (sraz už v 15:15) a pokud se ho zúčastníte a přijdete v červenobílém dresu, můžete se stát součástí rekordu! Půjde o největší pochod fanoušků v dresech městem, který se zatím v České republice konal!

Pochod fanoušků vyrazí směr stanice metra Strašnická a poté se metrem přesune na stanici Muzeum. Z Václavského náměstí se na Letnou půjde pěšky přes Staroměstské náměstí, kde proběhne velká choreografie, fotografovaná přímo z věže Staroměstské radnice!

Výzva „Na derby všichni v dresech!“ samozřejmě platí i pro ty fanoušky, kteří se na zápas dopraví jinak než pochodem. Vytvořme červenobílé sektory a podpořme tak Slavii!

Speciální akce ve fanshopu – dres za 350 Kč!

Fanshop Slavie připravil před derby speciální akci. Pokud chcete na derby v dresu, ale žádný zatím nevlastníte, můžete si ho v týdnu před derby koupit za speciální cenu 350 Kč! Jediné, co stačí udělat, je ukázat při nákupu vstupenku právě na sobotní derby. Fanshop bude otevřen i v den utkání – v sobotu 13. dubna – a to do 17 hodin.


Vstupenky v prodeji v Edenu

Vstupenky do sektorů Slavie na Letné jsou v prodeji už jen ve Fanshopu Slavie. V předprodeji už byly vyprodány. Cena lístku je 130 Kč.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články