Neděle v Edenu: Doprovodný program nejen pro maminky | SK Slavia Praha
Více

Neděle v Edenu: Doprovodný program nejen pro maminky

PRAHA – Oslavte s maminkou Den matek v Edenu. V neděli 8. května bude nejen pro ni na ochozech stadionu připraven doprovodný program. Ten začne ve 14:00, předtím bude před stadionem otevřena tradiční fanzóna.

Slavia připravila pro všechny maminky na Den matek vstupenky na utkání se Slováckem zdarma. Výkop předposledního domácího zápasu je v neděli 8. května v 15:30. Od 12:00 startuje před hotelem Iris tradiční fanzóna.

Na místě se tradičně představí Fanklub a Odbor přátel, nechybí ani slávistický fanshop. Pro děti budou připravené kroucené balonky (zvířátka, meče…) a slávistická školička. I dospělí fandové mohou využít malování na obličej ve slávistických barvách. V prostorách fanzóny bude možné také zakoupit občerstvení a o dobrou atmosféru se postará hudební doprovod.

Připravili jsme pro vás také speciální novinku. U stánku s balónky, který je v každé venkovní fanzóně, bude tentokrát také balónková aréna, kde se může každá maminka nebo žena zúčastnit soutěže v nožičkování. Pro děti bude navíc připraven bublinkový workshop.

Doprovodný program pro ženy

S příchodem na stadion Den matek teprve začíná. Kromě zápasu se Slováckem si zde můžete užít od 14:00 masáž nebo líčení. Všechny aktivity budou v prostorech koridoru tribuny Jih, kam se nejsnáze dostanete vstupem číslo 4 (od trati). Čeká vás zde:

Expreska
Fitness centrum pouze pro ženy nabídne možnost měření metabolického věku a ženy si mohou vyzkoušet také cviky na zformování postavy.

Autoškola NOBE

Jak jste na tom s dopravními předpisy? S Autoškolou Nobe si můžete v jejich řešení zasoutěžit, získat vouchery a užít si nachystaný program.

Salon Biodroga Hair and Beauty Center

Využijte možnosti a nechte se nalíčit od profesionálů ze stylingového studia Biodroga Hair and Beauty Center. S odborníky se zde také můžete poradit ohledně make-upu.

Modelace
Vyzkoušejte segmentální diagnostiku složení těla Inbody 230. Studio Modelace poskytuje výživové poradenství a nabízí hubnutí metodou METABOLIC Balance.

Jannis Fashion
Získejte slevové kupony do módní obchod Jannis Fashion.

Estéa - permanentní make-up

Pro ty, které zvažují permanentní make-up, zde bude nachystána jeho ukázka. Proběhne představení jednotlivých produktů a zájemkyně si mohou odnést slevový poukaz.

Javel
Na koridoru jižní tribuny naleznete i obchod se šperky Javel, který představí své produkty, a vy můžete získat slevový voucher na jejich nákup.

Akademická malířka Brigita Krumphanzlová
Umíte pracovat s hedvábím? Akademická malířka Brigita Krumphanzlová ukáže, jak na hedvábí. Kromě inspirace si zde ženy také mohou samy ozkoušet, jak se s ním pracuje.

Studio Esthetica
Na závěr náročného programu pak můžete navštívit studio Esthetica, kde se můžete nechat kosmeticky ošetřit a užít si drobnou masáž.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články