Nedělní Poločas: Michael Lüftner poprvé proti Teplicím | SK Slavia Praha
Více

Nedělní Poločas: Michael Lüftner poprvé proti Teplicím

PRAHA – Slavii čeká v neděli utkání s Teplicemi, které stejně jako Slavia na jaře zatím neprohrály. Co čeká od zápasu teplický odchovanec a současný stoper sešívaných Michael Lüftner?
V Teplicích fotbalově vyrostl a zasáhl v jejich dresu do pěti prvoligových sezon. Velký rozhovor v magazínu Poločas tak nemůže patřit nikomu jinému, než zimní posile Michaelu Lüftnerovi. Ten si svými výkony v přípravě řekl o místo v základní sestavě, kde na jaře nastupuje po boku Simona Deliho.

„Když jsem podepsal smlouvu, věděl jsem, že to budu mít rozhodně těžší než v Teplicích. V základu jsem ale hrát chtěl, i když je to ve Slavii asi nejtěžší. Musíte se prosadit proti nejlepším stoperům v lize,“ vypráví o svém rozhodování.

Šlágr jara připomene nejen dvoustránkové foto-ohlédnutí, doma si také můžete vyvěsit miniplakát z gólových oslav po trefě Michala Frydrycha.

Pohled do historie připomene, že proti Teplicím vyběhli sešívaní poprvé povinně v dresech s čísly na zádech a také osm branek, které Slavia dokázala nastřílet Spartě ve 101. derby.

Slávistická akademie pak představí projekt partnerských klubů a všechny rodiče malých fotbalových nadějí jistě potěší fakt, že nábor do Slavie proběhne v úterý 4. dubna.

Tradiční součástí magazínu je představení soupeře včetně medailonku třech vybraných hráčů Teplic, ligová tabulka, která potěší každého slávistu, a také rozpis jarních zápasů.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.



Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články