Poločas na Karvinou: Nerozlučná dvojka | SK Slavia Praha
Více

Poločas na Karvinou: Nerozlučná dvojka

PRAHA – Slavia hostí v sobotu večer v Edenu Karvinou a u příležitosti zápasu 9. kola nemůže chybět ani nový magazín Poločas. Co si v něm přečtete?
Velký rozhovor patří tentokrát dvojici hráčů, kterou často uvidíte společně i mimo fotbalový trávník. Jak si Simon Deli a Michael Ngadeu užili derby a jak si novější defenzivní posila zvyká v Čechách a ve Slavii?

Na straně 14 se naopak podíváme na slávisty, kteří v aktuální sezoně oblékají dres jiného týmu. Dozvíte se, jak se jim daří na hostování, kdo nastupuje pravidelně a koho trápí zranění.

Je za námi podzimní derby a Slavia z něj odchází jako vládce Prahy, strany 16 a 17 proto patří ohlédnutí za největším zápasem podzimu. Slavii navíc čeká další derby – to futsalové. I o něm si bližší informace přečtěte v 7. letošním magazínu.

Historické okénko se bude věnovat rozhlasovým vlnám. Věděli jste, že první přímý přenos byl právě z utkání Slavie? Odhadnete, v jakém roce? Rubrika mládež patří internímu vzdělávání trenérů. Jak systém nové mládežnické akademie funguje v tomto ohledu, to se dozvíte na straně 28. Nechybí ani představení soupeře a jeho posil, ligová tabulka nebo rozpis nadcházejících utkání.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.





Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články