Pořiďte si permanentku na Slavii s Josefem Bicanem | SK Slavia Praha
Více

Pořiďte si permanentku na Slavii s Josefem Bicanem

V pátek 24. května začal prodej permanentních vstupenek na domácí zápasy Slavie v nové sezoně Gambrinus ligy 2013/2014.
Permanentky se budou prodávat i v neděli 26. května v rámci posledního domácího utkání s Hradcem Králové, které se hraje v Edenu od 18 hodin.

Nadcházející sezona se ponese ve znamení 100. výročí narození
Josefa Bicana. Při této příležitosti je legendární slávistický kanonýr vyobrazen na všech permanentních vstupenkách. 


Oproti jednorázovým vstupenkám ušetříte peníze a navíc ještě získáte řadu slev a bonusů od našich partnerů.

Držitelé nových permanentek mohou například napsat vzkaz hráčům Slavie přímo na zeď v útrobách zázemí A-mužstva, vyhrát zahraniční zájezd nebo VIP vstupenky na koncert Depeche Mode (podrobnější informace budeme průběžně zveřejňovat na našich webových stránkách a sociálních sítích) . 

Celoroční permanentní vstupenku pořídíte od 1800 korun, záleží na sektoru, který si vyberete. Na koupi permanentky můžete uplatnit slevu až 20 procent (viz. ceník). 

Permanentní vstupenka se vztahuje také na zápasy Poháru České pošty hrané v Edenu.

Rodiny s dětmi mohou opět využít zvýhodněných balíčků permanentek do sektoru Rodiče a děti, ve kterém je vstup pro děti zdarma. 

Proč si pořídit permanentní vstupenku na Slavii 

Každý permanentkář si může vybrat slávistický suvenýr. Tyto suvenýry budou od července k vyzvednutí v předprodeji vstupenek po předložení permanentky.

Ze všech zakoupených permanentních vstupenek (permanentky zakoupené do prvního domácího zápasu včetně) bude vybrán výherce, který na dalším domácím zápase obdrží poukaz na zahraniční zájezd pro dvě osoby.

Pokud si zakoupíte permanentku do konce června, můžete získat 2 VIP vstupenky na koncert Depeche Mode (23.7. 2013, Eden Arena)

Fanoušci Slavie, kteří si zakoupí permanentku do konce června, mohou napsat na zeď svůj vzkaz hráčům Slavie přímo v útrobách zázemí A-týmu

Každý permanentkář může využít výhodných slev a bonusů u partnerů Slavie: Fanshop Slavie (10 nebo 12 procent), UMBRO (10 procent), Auto-Poly (9 nebo 10 procent, záleží na typu auta nebo služby), Canaria Travel (10 procent na zájezdy z katalogových cen). Další bonusy budou průběžně doplňovány na základě jednání s dalšími obchodními partnery.

Případné dotazy ohledně permanentních vstupenek můžete směřovat na: kamila.brejtrova@slavia.cz

Informace o prodeji 

Majitelé permanentek z této sezony budou mít svá stávající místa na stadionu v Edenu rezervovaná do 21. června 2013.

Permanentky jsou k dostání v předprodeji vstupenek v Edenu u vstupu číslo 4 nebo v pobočce Ticketportal v centru Prahy (ulice Politických vězňů 15, Praha 1).
 
Kontakt: 
telefon: +420 731 126 104
adresa: U Slavie 1540/2a, 100 00, Praha 10.


Otevírací dobu předprodeje vstupenek najdete zde


Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články