Pozor na neplatné vstupenky na vršovické derby | SK Slavia Praha
Více

Pozor na neplatné vstupenky na vršovické derby

PRAHA – V sobotu 6. května sehraje Slavia na půdě Bohemians vršovické derby. Vstupenky do sektoru Slavie už jsou vyprodány, vyvarujte se zakoupení neplatných vstupenek na utkání!
Vršovický rival sešívaných informoval Slavii, že v průběhu předprodeje vstupenek pro fanoušky Bohemians zaznamenal téměř 300 případů porušení pravidel, kdy fanoušci použili pro nákup kódy permanentek, aniž by byli jejich držiteli. Na základě toho se jako pořadatel akce rozhodl stornovat 276 vstupenek, kde k tomu došlo zcela prokazatelně. Tyto vstupenky jsou nyní neplatné a peníze byly poukázány zpět na účty kupujících.

Lze předpokládat, že se někteří majitelé neplatných vstupenek pokusí vstupenky zpeněžit. Pokud zvažujete koupi vstupenek na utkání mezi Bohemians a Slavií od jiných fanoušků, doporučujeme maximální opatrnost!

Zde si můžete přečíst článek veškerými podrobnostmi a seznamem stornovaných čísel vstupenek.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články