Před derby na derby! | SK Slavia Praha
Více

Před derby na derby!

PRAHA – Před tím, než vyrazíte v sobotu do Edenu na 282. derby pražských „S“, můžete jedno derby navštívit už v 11:15. Slávistické ženy hrají na Letné své první derby sezony.
„Čeká nás první derby, je to generálka před Barcelonou. Vaše podpora bude pro nás hodně důležitá," sdělují fotbalistky Slavie sešívané veřejnosti. Čas je ideální, výkop je naplánován na 11.15 na tréninkovém hřišti na Letné. Pak je dostatek času se přesunout do Edenu.

Slavia je obhájce titulu, v loňské sezoně třikrát porazila Spartu. Na podzim v Edenu doma 2:0, ve finále poháru na Střížkově 1:0 a naposledy na Letné 3:2 po velkém obratu ze stavu 0:2. V této sérii budou chtít holky pokračovat, kádr je připraven. Teď je řada na fanoušcích.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články