Přijďte na pohárový zápas s Litoměřickem | SK Slavia Praha
Více

Přijďte na pohárový zápas s Litoměřickem

PRAHA – Slavia ve středu v osmifinále MOL cupu hostí doma třetiligové FK Litoměřicko a hráči čekají na vaši podporu na cestě do čtvrtfinále! Zápas se hraje od 18:30.
Vstupenky na utkání si můžete dopředu opatřit v internetovém předprodeji Ticketportalu, odkud si můžete lístky přímo vytisknout anebo vyzvednout v jednom z 935 prodejních míst Ticketportalu. Ve středu bude v Edenu pokladna předprodeje u vstupu č. 4 otevřena od 13 hodin a v 16:30 otevírají i pokladny u vstupu č. 2. Pro dospělé je jednotné vstupné 100 korun bez možnosti dalších slev, děti, vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/TP zaplatí 50 korun. Permanentkáři mají vstup na utkání zdarma.

Na pokladnách u vstupu č. 4 si můžete zajistit také vstupenky na vršovické derby proti Bohemians, které se hraje v Edenu v sobotu 5. listopadu od 20:05. Pokladny budou před tímto utkáním otevřeny od středy 2. listopadu.

Ve fanshopu si kromě slávistických suvenýrů, pohárového Poločasu za cenu 10 korun a hráčských kartiček za 100 korun můžete pořídit i lístek do sektoru hostů do Jablonce. Cena vstupenky je 100 korun a upozorňujeme, že jejich prodej nebude v Jablonci vůbec probíhat.

Brány stadionu se otevírají v 17:15, využít můžete zejména vstup č. 1 a částečně i vstupy č. 2 a 4. Otevřeny jsou pouze Tribuna Sever a spodní sektory západní tribuny, majitelé permanentek z ostatních tribun mohou využít volná místa v otevřených sektorech.

V koridoru u vchodu č. 1 bude pro fanoušky přichystáno překvapení, sledujte zítra naše sociální sítě a dozvíte se víc. Během utkání se budete moci zúčastnit smskové soutěže o vstupenky do kina Premiere Cinemas v Hostivaři a o přestávce zhlédnout minizápas slávistických a litoměřických dětí.

Magazín Poločas zakoupíte na pokladnách, u kamelotů před stadionem a ve fanshopu, kromě tradičního představení soupeře v něm najdete rozhovory s Mickem van Burenem a Lukášem Železníkem a v historickém okénku se vrátíme o sto let později do doby, kdy B–tým Slavie dominoval v domácím poháru, který se hrál pod názvem Charity cup. Cena pohárového Poločasu je 10 Kč.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články