Šedesátiny slaví trenér brankářů Milan Veselý | SK Slavia Praha
Více

Šedesátiny slaví trenér brankářů Milan Veselý

EDEN - Bývalý gólman Slavie a současný trenér brankářů slaví významné jubileum v neméně významný den – 28. října v Den vzniku samostatného Československa.
Milan Veselý působil ve slávistickém dresu v letech 1978 až 1980 a 1984 až 1988, celkem nastoupil do 243 zápasů. V lize odchytal za červenobílé 72 utkání. Ve Slavii už jako trenér brankářů a asistent působil, a to od prosince 2003 do dubna 2005. Mezi jeho svěřence tehdy patřil i jeho současný trenérský kolega Radek Černý.

Milanu Veselému přejeme k jeho významnému jubileu všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví, rodinné pohody a co nejvíce radostných chvil se Slavií i ve Slavii.

Zástupci Slavie v čele s generálním ředitelem klubu Martinem Krobem popřáli Milanu Veselému po utkání se Slováckem. Jeho svěřenci mu v tomto zápase výhrou a čistým kontem nadělili ten nejlepší možný fotbalový dárek.  

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články