Slavia si pojistila vlastní odchovance | SK Slavia Praha
Více

Slavia si pojistila vlastní odchovance

PRAHA – Slavia podepsala nové dlouhodobé smlouvy se svými odchovanci Karlem Hrubešem, Markem Kodrem a Janem Mikulou. Všechny nové kontrakty mají platnost do 30. června 2018.
„Jsem moc rád, že jsme se domluvili na prodloužení smluv s našimi odchovanci z vlastní mládežnické akademie. Potvrzují trend, kterým chceme jít, a to dávat šanci vlastním odchovancům z naší akademie. Těší mě, že se jak Karel Hrubeš, tak Marek Kodr prosazují v A-týmu. Nebýt zranění, tak by to bylo podobné i u Jana Mikuly,“ uvedl sportovní ředitel Slavie a člen představenstva Karol Kisel.

Karel Hrubeš letos nastoupil do všech jedenácti ligových zápasů áčka. „Jsem moc rád. Je to odměna za práci, kterou odvádím. Chtěl bych poděkovat vedení Slavie, že mi věří a že se mnou podepsalo novou smlouvu na čtyři roky. Zároveň musím poděkovat také svému manažerovi panu Paskovi, který mě už dlouho zastupuje,“ řekla k nové smlouvě současná brankářská jednička Slavie.

Marek Kodr ještě v loňské sezoně patřil do kádru A-dorostu, v letošním ročníku zasáhl už do osmi utkání v SYNOT lize a dokonce nastoupil v derby se Spartou. „Jsem šťastný, že se Slavia rozhodla se mnou prodloužit smlouvu. Je neuvěřitelné, jak rychle se všechno událo. Budu se snažit to Slavii co nejlépe oplatit. Chtěl bych poděkovat právě Slavii, své rodině a mému manažerovi panu Paskovi za veškerou odvedenou práci," komentoval střední obránce či záložník Marek Kodr.

Jan Mikula v minulé sezoně úspěšně hostoval v Jihlavě, letošní sezonu začal v základní sestavě Slavie, ale zatím ho bohužel přibrzdila zranění. „Vážím si důvěry, kterou do mě Slavia vložila. Chtěl bych také poděkovat svému agentovi. Důvěru se budu snažit co nejlépe splatit. Ve Slavii jsem už dlouho a věřím, že se v budoucnu klub vrátí tam, kam patří. Je to pro mě další výzva k tomu, abych na sobě dál pracoval a prosadil se do základu,“ řekl krajní obránce Jan Mikula.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články