U19: Třetí výhra v řadě, tentokrát nad Boleslaví | SK Slavia Praha
Více

U19: Třetí výhra v řadě, tentokrát nad Boleslaví

PRAHA/XAVEROV - Svěřenci trenéra Antona Mišovce přivítali na domácí půdě na Xaverově soupeře z Mladé Boleslavi. Ve vyrovnaném zápase nakonec rozhodl o výhře domácí Slavie Marco Lauricella.
V první polovině zápasu se více do zakončení dostávali hosté z Mladé Boleslavi, největší šanci měl kapitán Vejr, ve velké šanci však z bezprostřední blízkosti branku přestřelil.

Těsně před koncem prvního poločasu šla do vedení Slavia. Na rohový kop Vojtěcha Mareše si na přední tyči naběhl
Marco Lauricella, který tečoval míč na zadní tyč mimo dosah gólmana Mikulce.

V druhém poločase byla naopak lepší domácí Slavia, zvýšit vedení mohl po dobré práci Ondřeje Peka opět Marco Lauricella, jeho střelu však dobrým zákrokem brankář Mikulec vyrazil. K dalšímu zakončení se dostal Václav Pardubský, jehož nenápadná střela z pravé strany hřiště orazítkovala tyč branky.

Definitivně rozhodnout mohl v poslední minutě Pavel Bucha, ale Mikulec byl opět připraven a jeho střelu vyrazil na rohový kop. Slavia U19 si tak připsala třetí vítězství v řadě.

Zápas hodnotil trenér Anton Mišovec„V utkání s kvalitním soupeřem jsme hráli aktivně, ale soupeř si po našich chybách uprostřed hřiště vytvořil šance. Po rohu Vojtěcha Mareše a z náběhu před bránící hráče vstřelil před koncem poločasu vítězný gól zápasu Marco Lauricella. Ve druhém poločase jsme zlepšili přechodovou fázi hry a vytvořili jsme si šance. Z pohledu celého utkání byl soupeř aktivnější v prvním poločase a my ve druhé části hry, hlavně ke konci utkání. Pochválit bych chtěl celý tým za zlepšení herního výkonu ve druhém poločase a aktivitu v celém utkání."

SK Slavia Praha - Mladá Boleslav 1:0 (0:0)
Branka: 39. Marco Lauricella
SlaviaPřibyl - Stropek, Vyskočil, Mareš, Pardubský - Beňo, Bucha (90. Stehno), A. Lauricella (62. Havrda) - Vejvar (88. Hönig), M. Lauricella (74. Telnar), Pek (79. Krejdl)
Boleslav: Mikulec – Krčmář, Rudzan, Klíma, Král, Komárek, Novák David (65. Procházka), Machů, Koubský (72. Šimon), Novák Daniel, Vejr.

Další výsledky dorosteneckých týmů:

Dukla Praha U17 - SK Slavia Praha U17 1:7
Branky: 2x Škarda, Janoušek, Zinhasovič, Krupička, Drozda, Pek

Dukla Praha U16 - SK Slavia Praha U16 3:6
Branky: Eichler, Brojo, Vlasák, Vincour, Žambůrek, Martinec

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články