Unikátní novoroční PF: Podpořte se Slavií dětskou kliniku FN Motol | SK Slavia Praha
Více

Unikátní novoroční PF: Podpořte se Slavií dětskou kliniku FN Motol

PRAHA – Slavia společně s dětskou transplantační jednotkou FN Motol připravila pro fanoušky unikátní „péefko“ na rok 2015. Na úterní autogramiádě si budete moci tato PF koupit, výtěžek půjde na účely dětské transplantační jednotky.
Poslat ještě před Vánoci PF svým kamarádům, příbuzným a blízkým s přáním kapitána Martina Latky nebo nejlepšího střelce Milana Škody? Žádný problém, na autogramiádě si můžete kromě hráčských kartiček zakoupit také unikátní PF, které vám hráči Slavie rádi podepíší.

Slavia s dětskou transplantační jednotkou velmi úzce spolupracuje několik let. Tentokrát přišli sešívaní s nápadem spolupráci před Vánocemi ještě více prohloubit. Děti, které jsou pacienty v Motole, tak namalovaly krásné vizuály. Celkem se jich sešlo 36, ze kterých si na autogramiádě budete moc libovolně vybrat. Balíček 5 ks PF získáte za 50 Kč, které celé poputují právě na transplantační jednotku FN Motol.

Jedná se o krásný projekt, který měl za cíl zkrátit a zpestřit předvánoční dobu trávenou v nemocnici. Děti k němu přistoupily opravdu zodpovědně, sešlo se několik desítek nádherných kreseb s vánoční či slávistickou tematikou. Slavia navíc tento projekt podpořila také tím, že vybraná PF používá jako oficiální klubová přání do nového roku. Podpořte koupí PF na autogramiádě šikovné děti i vy.

Na oficiální klubová PF se můžete podívat v přiložené fotogalerii.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články