V neděli odlétají slávisté do Turecka | SK Slavia Praha
Více

V neděli odlétají slávisté do Turecka

V neděli 3. února dopoledne odlétají hráči A-týmu na herní soustředění do tureckého Beleku.
V oblasti u Středozemního moře odehrají v rámci desetidenního pobytu tři přípravné zápasy – s Wislou Krakow, s FC Vaslui a s AC Horsens. Na herní soustředění odletí třiadvacet hráčů A-týmu.

Nominace na herní soustředění do Beleku (Turecko):

Brankáři: Kamil Čontofalský, Matej Rakovan.

Obránci: David Hubáček, Milan Nitrianský, Matúš Čonka, Martin Dostál, Martin Dobrotka, Martin Juhar, Milan Bortel.

Záložníci: Karol Kisel, Marcel Gecov, Štěpán Koreš, Ondřej Petrák, Viktor Šimeček, Martin Hurka, Luboš Tusjak, Tomáš Mičola, Robert Hrubý, Jaromír Zmrhal.

Útočníci: Milan Škoda, Jan Vošahlík, Martin Fenin, Dávid Škutka. 


S týmem na herní soustředění do Turecka neodcestují Lukáš Jarolím, Jan Mikula a Josef Bazal, kteří budou absolvovat tréninkové jednotky v Praze.

Herní soustředění s mužstvem neabsolvuje ani brankář Martin Berkovec, který by měl během čtrnácti dnů podstoupit operaci zraněného ramene.

Zápasový program v Turecku:

Středa 6. února: SK Slavia Praha – Wisla Krakow, 15 hodin, Belek
Pátek 8. února: SK Slavia Praha – FC Vaslui, 17 hodin, Belek
Úterý 12. února: SK Slavia Praha – AC Horsens, 15 hodin, Belek 


Do Antalye odletí slávistická výprava z Letiště Václava Havla v Praze v neděli 3. února v 11:35 hodin. Návrat do Prahy je naplánován na středu 13. února v 10:30 hodin.

Belek je městečko u Středozemního moře v oblasti Serik v provincii Antalya. Počet obyvatel se během roku pohybuje od 750 do 10 000, záleží na tom, v jaké fázi je právě v této oblasti turistická sezona. V tureckém Beleku je o hodinu více než v u nás v České republice.

Denní teploty v Beleku se v těchto dnech pohybují kolem 16 až 18 stupňů Celsia. Teplota moře je v Beleku v zimě vyšší než průměrná teplota moře v severní části Turecka a zbytku Evropy v létě. 


Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články