V roce 2014 naposledy do Edenu: Vstupenky na Hradec v prodeji | SK Slavia Praha
Více

V roce 2014 naposledy do Edenu: Vstupenky na Hradec v prodeji

PRAHA/EDEN – Od čtvrtka 20. listopadu je možné si zakoupit vstupenky na poslední domácí ligový zápas v roce 2014. Slavia v neděli od 18:00 přivítá v Synot Tip Areně v Edenu Hradec Králové. Cenová kategorie vstupenek je Z1.
Vstupenky na poslední domácí utkání můžete zakoupit přes internet, a to na síti Ticketportal. Pro koupi vstupenek online klikněte zde. Pokud si nechcete zakoupit lístek přes internet, můžete kromě kamenných poboček společnosti Ticketportal tradičně využít pokladen v Edenu. 

Otevírací doba pokladen na stadionu v Edenu u železniční trati je následující:

Čtvrtek 20. listopadu: 12:00 – 18:00
Pátek 21. listopadu: 12:00 – 18:00
Neděle 23. listopadu: 12 – až do utkání

Cenová kategorie vstupenek je Z1. Cena jednorázových vstupenek začíná na 160 korunách. Studenti, majitelé karet ZTP nebo členové Fanklubu či Odboru přátel mají výrazné slevy. Pro fanoušky s dětmi je k dispozici rovněž zvýhodněné rodinné vstupné do sektoru Rodiče a děti. Kompletní ceník vstupenek najdete zde.

Novinka: V prodeji už jsou také permice na jarní část

Během utkání s Hradcem budou v prodeji také permanentní vstupenky na jarní část SYNOT ligy. Půlroční permici do Edenu tak můžete pořídit pro své blízké k Vánocům, ceny začínají na 790 Kč. Více informací naleznete zde.






Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články