V sobotu semifinále Tipsport ligy proti Hradci v Berouně | SK Slavia Praha
Více

V sobotu semifinále Tipsport ligy proti Hradci v Berouně

PRAHA/BEROUN – Slávisté v sobotu nastoupí v semifinále zimní Tipsport ligy proti Hradci Králové. Utkání se odehraje v rámci finálových bojů Tipsport ligy v Berouně od 11 hodin.
Semifinálová utkání zimní Tipsport ligy se odehrají v Berouně, slávisté vyzvou v boji o finále Hradec Králové. Zápas se odehraje na hřišti FK ČLU Beroun, které je v ulici Na Máchovně.

Sešívaní ovládli svou skupinu zimní Tipsport ligy, když dokázali porazit Bohemians Praha 1905 1:0, Jablonec 4:0 a Liberec 3:2. Porážku si připsali jen v duelu s Teplicemi. Hradec si připsal ve své skupině dvě výhry, jednu remízu a prohru. Pokud sešívaní své semifinále zvládnou, utkají se v neděli v boji o prvenství s vítězem duelu Olomouc – Jihlava.


Zvětšit mapu

V něděli pokračuje juniorka

V neděli 27. ledna hraje také slávistická juniorka. Jejich soupeřem bude na Vyšehradě tým Záp. Svěřenci trenéra Michala Petrouše porazili ve včerejším přípravném duelu druholigovou Vlašim. Dvě branky vsítil Marek Červenka, který se den předtím prosadil také v dresu áčka.

Slavia - Vlašim 4:2 (0:2)
Branky:
 Červenka 2, Zámečník, Sudek - Ajdin, Vyhnal

Slavia 1. pol.: Malina - Herc, Mac, Brůžek, Sudek - Čepelák, Synek - Vondráček - Smolák, Ptáček, Malcharek
Slavia 2. pol.: Malina - Smolák, Mac, Brůžek, Sudek - Čepelák, Synek - Žák - Zámečník, Červenka, Růžička (60. Malcharek)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články