Z U21 do áčka! Antonín Barák se připojí k reprezentaci | SK Slavia Praha
Více

Z U21 do áčka! Antonín Barák se připojí k reprezentaci

PRAHA - Slavia bude mít v českém národním týmu hned čtyři zástupce. V nominaci České republiky k zápasům s Norskem a Dánskem jsou i Jaromír Zmrhal a poprvé v kariéře i Antonín Barák.
Dvojice slávistických záložníků doplní již dříve nominované spoluhráče - útočníka Milana Škodu a brankáře Jiřího Pavlenku. Pro Jaromíra Zmrhala je to už druhá pozvánka v řadě a v českém dresu má za sebou premiérový zápas proti Ázerbájdžánu.

Antonín Barák je pevnou součástí reprezentační jednadvacítky, s níž vybojoval postup na EURO, které se příští rok odehraje v Polsku. Svými výkony z poslední doby zaujal trenéra Karla Jarolíma, který ho tak premiérově nominoval i do dospělého reprezentačního výběru!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články