Zimní příprava žen: Zahraniční soupeřky a čtvrtfinále poháru | SK Slavia Praha
Více

Zimní příprava žen: Zahraniční soupeřky a čtvrtfinále poháru

PRAHA - Slávistky čeká na jaře jasný úkol - obhájit nejen titul, ale i vítězství v poháru. Právě jeho čtvrtfinále je čeká v rámci zimní přípravy, stejně jako přátelská utkání se zahraničními celky.
Slávistky jsou po podzimní části sezony na prvním místě a hodlají se na něm také udržet. V rámci zimní přípravy je čekají mezinárodní přátelská utkání s dolnorakouským celkem SV Neulengbach, který je momentálně na druhé příčce rakouské ligy žen. Slávistky následně změří síly i s prozatímním lídrem FSK Simacek Spratzern. Mimo rakouské týmy je domluvené i utkání s druholigovou německou Lokomotivou Lipsko. V jednání jsou i další mezinárodní střetnutí s polským Medykem Konin a slovinským ŽNK Pomurje.

Kromě těchto zápasů čeká slávistky ještě cesta za obhajobou domácího poháru. V rámci čtvrtfinále poháru KFŽ se červenobílé ženy střetnou se Sokolem Stará Lysá. Liga pak začíná až na konci března a ženy do ní vstoupí utkáním s Hradcem Králové.

Den
Datum
ČasZápas
Místo
SO14. 2.
18:00Slavia - SV Neulengbach  
Eden
NE
15. 2.
14:00Slavia - Leipzig
Eden
SO
28. 2.
bude stanoveno
Slavia - Sokol Stará Lysá
Eden
NE
15. 3.
bude stanoveno
Slavia - Simacek Spratzern 
Štěrboholy
SO
28. 3.
bude stanovenoSlavia - Hradec Králové






Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články