B-tým v neděli na Xaverově proti Slavii Karlovy Vary | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli na Xaverově proti Slavii Karlovy Vary

V neděli vyzvou sešívaní na Xaverově v rámci 22. kola ČFL od 10:15 Slavii Karlovy Vary. Vstupenky budou k dostání na místě.

Slávistická rezerva drží první místo v tabulce ČFL se ziskem 47 bodů. V minulém kole však sešívaní zaváhali s rezervou Plzně, které podlehli 1:2 a náskok na druhé místo se tak ztenčil na čtyři body. Červenobílí ale stále mají jeden zápas k dobru.

V neděli čeká na svěřence trenéra Davida Střihavky duel se Slavií Karlovy Vary, která se aktuálně nachází na předposledním, patnáctém místě se ziskem 19 bodů.

Sešívaní se tak budou chtít vrátit na vítěznou vlnu a připsat si další tři cenné body v cestě za postupem do druhé nejvyšší soutěže.

22. kolo ČFL skupiny A je na programu v neděli 14. dubna od 10:15. Utkání můžete sledovat živě na TVCom.

Přijďte podpořit mladé slávisty v nedělním utkání na Xaverov!

Vstupenky budou k dispozici na pokladnách xaverovského areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost.

Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Permanentkáři svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články