Hráči na hostování: Libor Holík sbírá cenné ligové zkušenosti | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Libor Holík sbírá cenné ligové zkušenosti

PRAHA - Krajní obránce Libor Holík je již stálým členem základní sestavy nováčka z Karviné, v uplynulém kole odehrál celé utkání na hřišti obhájce titulu z Plzně. Střelecky se dařilo také útočníkům Janu Kuchtovi a Lukáši Batkovi.

ePojisteni.cz liga

Libor Holík (Karviná) – Nováček nejvyšší domácí ligy absolvoval těžký zápas na půdě Plzně, Libor Holík odehrál na pravém kraji obrany celé utkání.

Fotbalová národní liga

Oskar Fotr (Varnsdorf) – Mladý útočník odehrál za severočeský klub 30 minut v zápase v Třinci a asistencí se podílel na konečné remíze 2:2.
Marek Kodr (Sokolov) – V zápase proti Táborsku přišel do hry v 72. minutě, jeho tým porazil doma Táborsko 2:1.
František Mysliveček (Ústí) – Do zápasu zasáhl až od 86. minuty, Ústí přehrálo Pardubice 2:0.

Česká fotbalová liga

Lukáš Batka (Štěchovice) – V dresu třetiligových Štěchovic bojoval v Tachově celý zápas, svým gólem pomohl k remíze 1:1, v následném penaltovém rozstřelu byl také úspěšný, Štěchovice však nakonec penaltový rozstřel prohrály.
Miroslav Verner (Štěchovice) – Také střední záložník Miroslav Verner pomohl Štěchovicím k bodu, byl vystřídán v 71. minutě.
Ondřej Kocourek (Litoměřicko) – Střední záložník odehrál za nováčka ČFL Litoměřicko celý zápas, i přes to Litoměřicko podlehlo Převýšovu 0:2.
Martin Otáhal (Jirny) – Za Jirny odchytal celý zápas a udržel čisté konto, Jirny porazily Táborsko B a v ČFL jsou na druhém místě.
Jan Peterka (Táborsko) – V nepovedeném zápase v Jirnech byl na hřišti celé utkání.
Nikolas Salašovič (Písek) – Proti Vyšehradu se dostal do hry až v 84. minutě, Písek vyhrál 1:0.
Jan Prosek (Vyšehrad) – Na hřišti Písku se dostal do hry v 69. minutě, pražský tým prohrál 0:1.
Václav Prošek (Olympia Hradec Králové) – V dresu královéhradeckého klubu nastupuje spolu s Karlem Pitákem. Třetiligová Olympie odehrála vyrovnané utkání v Králově Dvoře. Zápas tam skončil 0:0, v následném penaltovém rozstřelu uspěl jak Václav Prošek, tak Karel Piták.

MOL Cup

Jan Kuchta (Bohemians 1905) - V pohárovém utkání na půdě Hulína přišel Jan Kuchta na hřiště do druhého poločasu a v 56. minutě svým gólem pečetil výhru pražského týmu.
Ondřej Kocourek (Litoměřicko) - Velký překvapením byl postup nováčka ČFL Litoměřicka přes Baník Ostrava. U výhry 2:1 byl také Ondřej Kocourek a k postupu pomohl asistencí u prvního gólu.
František Mysliveček (Ústí nad Labem) - Druholigové Ústí nad Labem na Brno nestačilo a prohrálo 1:4, František Mysliveček odehrál celý zápas.

Josef Bazal, Robert Hrubý, Zdeněk Linhart, Lukáš Soukup, Tomáš Valenta, Radek Voltr a David Zoubek do hry nezasáhli.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články