ONLINE: Od 15:00 v Českých Budějovicích | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 v Českých Budějovicích

Ve druhém kole FORTUNA:LIGY hrají slávisté na hřišti Českých Budějovic. V základní sestavě se oproti prvnímu kolu představí Lukáš Provod a Ondřej Lingr.

Oproti úvodnímu ligovému kolu udělal trenérský tým Jindřicha Trpišovského dvě změny. Levý kraj na Střeleckém ostrově bude mít na starosti Lukáš Provod, v útočné trojici vedle Micka van Burena a Václava Jurečky startuje Ondřej Lingr. Do stopadesátého ligového zápasu v sešívaném nastupuje Ondřej Kolář.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Sheriff Sinyan a David Pech.

Sestava: Kolář – Vlček, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod – Jurečka, van Buren,

Lavička: Mandous – Ousou, Masopust, Tijani, Chytil, Provod, Bořil, Ševčík, Hromada, Tomič, Lingr

Zápas začíná od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

Další články