MATCHDAY z Budějovic. Tři střelci, tři body a debut | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Budějovic. Tři střelci, tři body a debut

Vyprodaný Střelecký ostrov, čtyři branky celkem, tři v síti domácího gólmana. Lukáš Provod s Mojmírem Chytilem jako strůjci cenné výhry, premiérové v mentolových dresech. Slávisti, užijte si další díl našeho seriálu MATCHDAY, tentokrát z výjezdu do Českých Budějovic.

Sešívaní v neděli odčinili 5. březen, kdy s Budějovicemi na jejich hřišti padli 0:1. Po třinácti minutách se z dálky trefil Christos Zafeiris, na Ondráškovo vyrovnání zareagovali mezi 74. a 84. minutou Lukáš Provod s Mojmírem Chytilem, na branky si vzájemně asistovali.

Co na vás v novém dílu MATCHDAY čeká? Vezmeme vás do kabiny před utkáním i o poločasové přestávce. O své dojmy se podělí Ondřej Kolář, zpovídali jsme i Muhameda Tijaniho, který si odbyl za Slavii soutěžní premiéru, dvě velké příležitosti ale ve skórování přetavit nedokázal.

V exkluzivním rozhovoru na vás čeká autor první branky Christos Zafeiris. Jak viděl svou trefu, co říká na fazonu Mojmíra Chytila a jak kvitoval podporu slávistických fans, kteří dorazili na jih Čech a přispěli ke skvělé kulise utkání?

Dozvíte se!

Ať se vám nový MATCHDAY líbí, slávisti. A těšíme se na vás v neděli v Edenu, od 18:00 přivítáme Zlín.

Aktuálně

Výhra žen s Libercem, série 24 zápasů bez porážky

13. 5. 2024
V nadstavbové části 1. ligy žen si naše fotbalistky připsaly vítězství 6:1 na hřišti Liberce, prodlužují tak svou sérii na neuvěřitelných 24 zápasů bez porážky. Mezi střelkyně se zapsaly Košíková, Černá, Svitková, Stackpole, Szewieczková a Keene

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Další články