MATCHDAY z Lublinu. Oslavenec, kladivo a postup | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Lublinu. Oslavenec, kladivo a postup

Po dvou letech se slávisté vrací na místo činu. Do základní skupiny Evropské ligy, do soutěže, kde dvakrát uhráli čtvrtfinále. Jistotu účasti dala čtvrteční odveta proti Zorje Luhansk. MATCHDAY byl u toho!

Pokažená první půle, ztráta dvou branek. Odvetný duel pro sešívané nezačal v polském Lublinu vůbec dobře, náskok z prvního střetnutí byl za 45 minut pryč. Z rozcvičovací soupravy se ale vysvlékl Matěj Jurásek, aby den po svých dvacátých narozeninách hlavičkou vystřelil Evropskou ligu.

Navzdory porážce 1:2 mohly začít oslavy.

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte?

Zavítáte na předzápasovou týmovou video poradu na hotelu, kde zazněly poslední taktické rady. Společně s hráči se projedete autobusem do téměř šestnáctitisícové Lublin Areny, která odvetu hostila. Jaký průběh věštil Michal Tomič?

Uslyšíte proslov Jindřicha Trpišovského a jeho kolegů v kabině o poločasu. Na co apelovali a co chtěli, aby se změnilo? Jak řekl hlavní trenér po zápase na tiskové konferenci, někdy je příhodnější sáhnout k metodě cukru, než práskat bičem….

Po zápase vás vezmeme na děkovačku s dvěma stovkami věrných fanoušků, kteří vážili cestu do Polska. DĚKUJEME za podporu! Zápas bezprostředně po jeho konci rozebere uzdravený Oscar, Petr Ševčík, Jan Bořil, střelec Matěj Jurásek a Lukáš Masopust, který oslavenci gólový zásah připravil krásným centrem.

Slávisti, dejte si nový MATCHDAY. A těšíme se na vás v neděli v Edenu proti Karviné, budeme vás potřebovat!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články