Červenobílé zvonění aneb slávisté přivítali prvňáčky | SK Slavia Praha
Více

Červenobílé zvonění aneb slávisté přivítali prvňáčky

Ve třech základních školách na Praze 10 měli prvňáčci hned na svůj první školní den nečekanou a vzácnou návštěvu. Popřát hodně štěstí jim přišla legenda Vladimír Šmicer, odchovanec a opora A-týmu Tomáš Vlček a bývalí hráči a dnes trenéři B-týmu David Střihavka a Tomáš Jablonský.

Červenobílí ambasadoři přivítali a dekorovali celkem sedm tříd na ZŠ Eden, ZŠ Břečťanova a ZŠ Kouzelné školy. Na atmosféru a dětskou radost z dárků i známých tváří se můžete podívat na videu a fotkách níže.



Červenobílé zvonění proběhlo na partnerských školách SK Slavia Praha. Klub se snaží dlouhodobě spolupracovat i s dalšími školami nejen v Praze, ale po celé České republice. Ať už se jedná o mateřské, základní, střední či vysoké školy. Od sezony 20233/24 navíc Slavia přichází s novým rozvojovým a edukativním projektem „Slavia rozvíjí a vzdělává“. Více informací o novém CSR projektu naleznete zde.

V případě, že se rozhodnete stát součástí společenství škol SKS, napište na e-mail csr@slavia.cz.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články