ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St. Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti St. Pöltenu

Slávistky čeká utkání Ligy mistryň, v 18:45 se na stadionu Lokotrans Areny v Mladé Boleslavi utkají s rakouským St. Pöltenem o další velmi cenné body ve skupině B. Jakou sestavu posílá do zápasu trenér Karel Piták?

Trenérský tým žen v čele s hlavním trenérem Karlem Pitákem udělal oproti poslednímu venkovnímu utkání Ligy mistryň proti St. Pöltenem jednu změnu v sestavě. V brance nastupuje jednička Olivie Lukášová, před ní bude ve stoperské dvojici řídit obranu kapitánka týmu Diana Bartovičová společně s Lucii Bendovou. Kraje obrany bude mít na starosti Gabriela Šlajsová a Michelle Xiao. Ve středu pole bude působit Franny Černá, Molly MCLaughlin a Tereza Szewieczková, která se do základní sestavy vrací po osmi měsících. Na křídlech sestavy bude pendlovat Michaela Khýrová s Terezou Krejčiříkovou, v útoku bude Karolína Křivská.

Zdravotní potíže nepustí do hry Petru Divišovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Šlajsová, Xiao, MCLaughlin, Szewieczková, Krejčiříková, Khýrová, Křivská, Černá
Náhradnice: Fuchsová, Bryscejnová, Nekesa, Košíková, Keene, Stackpole, Šurnovská, Kroupová Růžičková, Veselá, Necidová, Morávková

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články