Zranění z Algarve: Staněk mimo hru na šest týdnů | SK Slavia Praha
Více

Zranění z Algarve: Staněk mimo hru na šest týdnů

Z portugalského soustředění si čtveřice slávistů přivezla zranění. Jak na tom Tomáš Holeš, Sheriff Sinyan, Jindřich Staněk a Conrad Wallem jsou?

Po návratu ze soustředění absolvovala čtveřice slávistů vyšetření v ÚVN ve Střešovicích. Tomáš Holeš v Algarve zasáhl pouze do úvodního přípravného duelu proti Sönderjyske, při výhře 4:0 odehrál druhý poločas. Svalové zranění, které si přivodil, není vážné, v týdnu se postupně připojí k tréninkům s týmem.

Sheriff Sinyan se představil proti dánskému druholigovému celku i v následujícím souboji s AIK Stockholm (2:0), kvůli svalovému zranění bude mimo hru zhruba čtyři týdny.

Zranění Conrada Wallema není vážné, střelce jedné z branek do sítě Sönderjyske, který následně odehrál poločas s AIK a kompletní porci minut proti Guoanu, čeká zhruba týdenní pauza.

Nejvážnější je situace u lednové posily Jindřicha Staňka. Reprezentační brankář, který v Portugalsku laboroval s poraněním lýtka a na závěr kempu zapsal v sešívaném dresu první minuty proti Guaonu, nebude trenérskému týmu k dispozici zhruba šest týdnů.

Mohamed Ihattaren se po skončení soustředění v Portugalsku připojil k B-týmu, kde bude dále pokračovat zejména v kondiční přípravě.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články