Jakub Hromada bude hostovat v Rapidu Bukurešť | SK Slavia Praha
Více

Jakub Hromada bude hostovat v Rapidu Bukurešť

Jakub Hromada stráví jarní část sezony v Rumunsku, na půlroční hostování s opcí na přestup odchází do Rapidu Bukurešť.

Majitel tří mistrovských titulů a čtyřnásobný vítěz domácího poháru zasáhl na podzim do sedmi ligových střetnutí, tři starty zapsal v základní skupině G Evropské ligy, kterou slávisté dovedli k historickému prvenství.

Ve větší porci minut mu zabránilo zranění, se kterým laboroval na přelomu září a října. Na portugalském soustředění v Algarve se 27letý slovenský záložník představil proti dánskému Sönderjyske, když odehrál první poločas (4:0).

Rapidu Bukurešť, který koučuje italský trenér Cristiano Bergodi, patří po 23 odehraných kolech Ligy 1 třetí příčka se stejným počtem bodů, jakým disponuju druhá Kluž. Tabulce vládne suverénní FCSB.

Hromadič, ať se ti v Rumunsku daří!

Aktuálně

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Další články