Hráči na hostování: Nejen góly Prebsla a Singhateha | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Nejen góly Prebsla a Singhateha

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Plnou porci minut a skvělým výkonem, stvrzeným třetí brankou, kdy sám prokličkoval obranu Slovácka ve velkém vápně a míč uklidil k tyči, pomohl Severočechům k domácí výhře 4:1.

Filip Horský (FC Slovan Liberec): V domácím zápase se Slováckem nastoupil na posledních 15 minut. Za B-tým Liberce následně hrál v základní sestavě proti Živanicím, za odehranou hodinu stihl vstřelit branku.

Ewerton (FC Baník Ostrava): Dobrou formu předvedl i ve venkovním zápase v Jablonci, kde nastoupil tradičně v základní sestavě a asistoval u druhé branky. Střídán byl pět minut před koncem a Baník vyhrál svůj třetí zápas v řadě.

Ebrima Singhateh (SK Sigma Olomouc): Gambijský útočník se dostal na hřiště na poslední půlhodinu, proměněnou penaltou však třetí prohru za sebou odvrátit nedokázal. Sigma prohrála ve Zlíně 3:2.

Daniel Fila (FK Teplice): Stejně jako proti Baníku odehrál celý duel a jeho gólovou radost z dorážky do prázdné branky překazil systém VAR, který odhalil ofsajd. Teplice vyšly gólově i bodově naprázdno.

Albert Labík (FK Teplice): Po lehkém zranění se objevil opět v základní sestavě a v prvním poločase se dostal po průnikové přihrávce k malému vápnu do gólové šance, která zůstala nevyužita. V 58. minutě byl střídán.

Antonín Kinský (FK Pardubice): Odchytal proti Českým Budějovicím celý zápas a podržel svůj tým několika těžkými zákroky, zejména v poslední minutě při ráně zpoza vápna. Za záda se mu dostala pouze jedna střela hlavou z rohového kopu. Pardubice hrály s Jihočechy 1:1.

Marek Icha (FK Pardubice): Ve středu zálohy odehrál povedené utkání, kdy svými přihrávkami posílal své spoluhráče do vyložených šancí.

Denis Halinský (FK Pardubice): Halinský svou šanci vyhlížel na lavici náhradníků.

Michal Beran (Bohemians 1905): Do vršovického derby nezasáhl kvůli dohodě klubů v rámci hostování.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jan Stejskal (MFK Vyškov): Zaznamenal nevydařené utkání proti rezervě pražské Sparty, ze své sítě lovil balon čtyřikrát a byl vystřídán 12. minut po začátku druhé půle. Utkání skončilo výsledkem 3:5.

Matyáš Vágner (Sellier & Bellot Vlašim): Na talentovaného gólmana nešlo v zápase moc střel. V první půli mu jedna střela prošla za záda. Vlašim tak vyšla doma s Viktorií Žižkov bodově naprázdno.

Victor Osuagwu (Sellier & Bellot Vlašim): Na hrotu útoku odehrál plný počet minut, dostal se do pár šancí, ale své gólové umění neukázal.

Štěpán Beran (Sellier & Bellot Vlašim): Stejně jako jeho kolega v útoku odehrál na levém křídle celý zápas odkud vyhledával své spoluhráče centrovanými míči.

Martin Šubert (Sellier & Bellot Vlašim): Dostal šanci v základní sestavě a z trávníku byl vystřídán v 82. minutě.

David Planka (Sellier & Bellot Vlašim): Nastoupil do druhého poločasu na pravém křídle.

Erik Giegon (Sellier & Bellot Vlašim): V závěru zápasu vystřídal Martina Šubrta a ani jemu se nepodařilo změnit vývoj zápasu.

Liga 1, RUMUNSKO

Andres Dumitrescu (Sepsi OSK): Nastoupil v základní sestavě na levé straně obrany, vytvářel šance pro své spoluhráče po oba poločasy a z dorážky vstřelil branku, která nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení. Zápas skončil remízou 1:1.

Jakub Hromada (Rapid Bukurešť): Tentokrát svému týmu nepomohl a zápas strávil pouze na lavičce náhradníků, Rapid prohrál svůj třetí zapas v řadě.

KNVB Beker, NIZOZEMÍ

Ondřej Lingr (Feyenoord Rotterdam): V domácí kanonádě proti Ajaxu nastoupil čtvrt hodiny před koncem. Zápas skončil 6:0 a pět kol před koncem se Feyenoord nachází na druhém místě tabulky, které zajišťuje místo ve skupině Ligy mistrů.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články