Choreoškolka vol. 2 na zápase s Olomoucí | SK Slavia Praha
Více

Choreoškolka vol. 2 na zápase s Olomoucí

Další díl unikátního projektu pro malé slávistické fanatiky je tady. Před domácím zápasem s Olomoucí opět proběhne Choreoškolka, slávisty znovu požene do boje Dětský kotel.

Výběr Jindřicha Trpišovského vyzve Olomouc v neděli 21. dubna od 15:00.

Choreoškolka je iniciativa zaměřená na děti různých věkových skupin, které spojuje vášeň pro sport, kreativitu a spolupráci. Děti mají možnost vyzkoušet si různé formáty tvorby choreografií, které jsou šité na míru podle věku a schopností každého účastníka.

Pilotní epizoda Choreoškolky proběhla 3. září ve Fortuna Areně v rámci utkání s Karvinou, mladí fanoušci v koridoru pod Tribunou Sever před utkáním vytvořili unikátní choreo, výsledek společné práce byl k vidění pár minut po výkopu. Součástí sedmnáctitisícové návštěvy na stadionu byl i Dětský kotel, který sledoval vysoké vítězství sešívaných 5:1.

Proti Olomouci jedinečná akce proběhne opět. Děti ve spolupráci s Tribunou Sever vytvoří choreografii, která bude následně prezentována v Dětském kotli přímo na TS.

DŮLEŽITÉ INFORMACE:

- sraz v 9:00 u sportovní haly v Edenu (jak je vstup na plavecký stadion)
- příchod možný později, nejpozději však do 10:00
- pro prvních 50 registrovaných dětí, které nejsou permanentkáři, budeme mít dětskou vstupenku na zápas zdarma
- sebou "ušpinitelné" oblečení, bude se malovat
- po malování společný přesun pochodem na stadion, kde bude kartoniáda
- očekávaný konec akce cca 12:00
při zápase bude opět v sektoru 110 Dětský kotel
- registrační formulář ZDE

Těšíme se na vás!

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články