Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí | SK Slavia Praha
Více

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

„Přihodilo se mi při tréninku zranění v oblasti zápěstí. Jedná se o zlomeninu člunkové kosti, ve které už mám jeden šroub z dřívějška, který se uvolnil,“ popisuje dvaadvacetiletý odchovanec mládežnické akademie, který v aktuální sezoně odchytal šestnáct zápasů za B-tým

Sirotníka čeká ve čtvrtek 18. dubna operace v Ústřední Vojenské Nemocnici, po které bude následovat rehabilitace. „Jdu na reoperaci zápěstí. Rehabilitace by měla trvat zhruba dva až tři měsíce. Mělo by to vyjít tak, abych byl na letní přípravu zpátky. Budu dělat vše pro to, abych byl brzy zpět na hřišti,“ hlásí odhodlaně Sirotník.

Sirka, přejeme ti, ať je operace úspěšná a jsi brzy fit mezi třemi tyčemi!

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články