Generální ředitel Jaromír Šeterle odpovídal na dotazy | SK Slavia Praha
Více

Generální ředitel Jaromír Šeterle odpovídal na dotazy

PRAHA/EDEN – Ve čtvrtek proběhl na www.slavia.cz online rozhovor s generálním ředitelem Slavie Jaromírem Šeterlem.
Fanoušky zajímalo mnoho témat, otázek se shromáždilo přes 300. Generální ředitel Slavie Jaromír Šeterle se k nezodpovězeným dotazům vrátí příští týden. A jaká témata čtenáře zajímala nejvíce?

Testovaní hráči a jejich případný plat

"Měli jsme domluveného i jednoho útočníka z jedné africké země, ale bohužel je to reprezentant a i v jeho zemi musí plnit reprezentační povinnosti. Takže jeho testování musíme odložit až do zimní přestávky. Platy hráčů ve světě se pohybují v jiných dimenzích než v ČR, ale záleží na konkrétních případech a není neobvyklé, že kluby české ligy (Liberec, Teplice) si mohou dovolit hráče ze zahraničí."

Generální sponzor

"O něj se samozřejmě snažím, je k tomu zapotřebí, abychom dosahovali trochu lepších výsledků, než v současné době, protože naším výsledným produktem je sportovní výsledek a od něj se potom odvíjí i počet diváků v hledišti, zájem televizí i reklamních partnerů."

Kauza Jihlava

"Shromažďujeme veškeré podklady, které k tomuto případu jsou k dispozici. Dáme je na vědomí FAČR, respektive řediteli úseku profesionálního fotbalu - panu Lubasovi, aby tyto záležitosti s Jihlavou dále řešil."

Autobus

"V současnosti se pracuje na podobě designu a v průběhu podzimu by Slavia měla mít klubový autobus s vlastním polepem a logy."

Sportovní úsek

"Výsledky a činnost celého sportovního úseku vyhodnotíme po podzimní části sezony. Nerad bych dělal po sedmi odehraných kolech ukvapené závěry. Samozřejmě dojde na mnoha místech sportovní části klubu k určitým změnám."

Kondiční trenér

"U sportovního týmu dojde v reprezentační pauze k jedné změně, a to k prohození kondičních trenérů. K A týmu se vrátí Jan Budějský a k juniorce Pavel Čvančara."

Erich Brabec

"O Erichovi jsme vážně uvažovali, bohužel jeho současný mateřský klub Senica, která vede slovenskou ligu, za něj chtěla hráče Slavie ze základní sestavy a ti neměli zájem na Slovensko odejít. Finanční náhradu, kterou jsme Senici nabízeli, nechtěla přijmout, protože za Brabce v současné době nemají náhradu."

Milan Černý

"My o Milana Černého máme zájem, průběžně s ním mluvíme, chtěli bychom, aby se po ukončení svého angažmá v Turecku do Slavie vrátil. Ale kam má blíž, to nemohu posoudit, to je spíš otázka na něj. Na to, kam on chce jít a co od svého dalšího působení v ČR očekává. Od svých kolegů mám informace, že by se chtěl do Slavie vrátit."

Rudolf Skácel

"Skácela jsem ve Slavii už nezažil, takže jeho možnosti a aktuální sportovní formu nemůžu hodnotit, ale pokud je mi známo, tak nepůsobí v žádném známém evropském klubu, takže jeho současná sportovní forma asi nebude taková, aby to Slavii pomohlo."

CELÝ ONLINE ROZHOVOR NAJDETE ZDE.

Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Další články