Informace pro fanoušky na zápas s Brnem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Brnem

PRAHA – Slavia odehraje 30. kolo epojištění.cz ligy na strahovském stadionu Evžena Rošického. Ohledně organizace utkání je vzhledem ke specifickému prostředí strahovského stadionu nastaven odlišný režim, než na který jsou fanoušci zvyklí z Edenu, pozorně si přečtěte všechny informace, aby vás nic nezaskočilo.

Doprava na stadion

Zdůrazňujeme, že v okolí stadionu nejsou žádné možnosti pro parkování osobních automobilů ani autobusů pro organizované zájezdy. 

Pro dopravu na stadion tak využívejte městskou hromadnou dopravu a zdarma speciální autobusovou linku 890. Autobusová linka 890 bude v provozu od 14:45, autobusy budou kyvadlově vyjíždět ze zastávky Na Knížecí se zastávkou na Andělu, která bude umístěná v ulici Stroupežnického. Další zastávka bude Klamovka a poté až konečná Stadion Strahov.

Doporučujeme všem fanouškům, aby na zastávku přišli včas a využili volnější kapacity autobusů okolo 15. hodiny. 

Další možnosti dopravy jsou zejména tramvajové linky č. 22, 23 a 25 do zastávky Malovanka. Do zastávky Stadion Strahov je možné využít i autobusové spoje č. 191 z Na Knížecí, č. 149 a č. 143 z Dejvické a č. 176 z Karlova náměstí. Autobusové linky však budou v provozu dle sobotních jízdních řádů, může dojít k přeplnění těchto spojů.

Vstup na stadion

Stadion se otevírá v 15 hodin. Vzhledem k možné delší kontrole vstupenek žádáme fanoušky, aby přišli na stadion včas a nezmeškali ani minutu ze zápasu, kde hrajeme o titul a budeme potřebovat podporu od fanoušků od první minuty! 

Strahovský stadion má čtyři tribuny, západní (hlavní tribuna), východní, severní a jižní (kotel Slavie). Na západní a východní tribunu jsou vydávány vstupenky na konkrétní místa, na sever a na jih bez konkrétního místa. V okolí stadionu budou informační a naváděcí tabule pro snazší orientaci.


Na Strahově není možné přecházet mezi tribunami, pro vstup je tedy nutné využít konkrétní vchod, který máte na své vstupence. Vstupy na tribuny:
Sever - D9
Východ - C8, C7
Jih - B6
Západ - A1, A2, A3


Pro příchod na severní, východní a jižní tribunu je možné využít příchod jak směrem od Malovanky, tak i ze strany Smíchova. Upozorňujeme, že prostor ulice Diskařská bude u západní tribuny uzavřen pro volný průchod a dostanou se do ní jen majitelé vstupenek na západní tribunu.

Horní patra jsou z technických důvodů a z rozhodnutí statika uzavřena!

Kontrola vstupenek

Na místě nebudou žádné vstupenky v prodeji.

U vstupů bude probíhat kontrola vstupenek. Každý fanoušek, který bude mít vytištěnou vstupenku z online prodeje ve formátu A4, na které je uvedeno PERMANENTKA, musí ke své vstupence doložit buď permanentní vstupenku na sezonu 2016/17 anebo doklad o zakoupení permanentní vstupenky na sezonu 2017/18. Ke vstupenkám zakoupeným během pátečního prodeje není nutné dodávat žádný další doklad (není na nich napsáno PERMANENTKA). Konkrétní podobu dokladu o potvrzení najdete v samostatném článku.

Pokud jste si vyzvedli vstupenku na permanentku na pokladnách v Edenu anebo si vstupenku na permanentku na pokladnách koupili, je opatřená hologramem a dalšími ochrannými prvky, není potřeba k ní dokládat permanentku, viz obrázek níže.

Občerstvení a zázemí pro fanoušky

Na stadionu bude samozřejmě připraveno občerstvení, na jihu a na severu budou stánky umístěny ve venkovních prostorech za tribunou, na východní a západní tribuně přímo v sektoru. 

Toalety primo v sektorech nejsou v provozu, ve venkovních prostorech za jižní a severní tribunou a před vstupy na východní a západní tribunu budou k dispozici mobilní toalety.

Na stadionu budou dva stánky fanshopu, jeden umístěný za východní tribunou a přístupný všem fanouškům před a po utkání, a jeden ve venkovním prostoru za jižní tribunou, který bude před, během a po zápase přístupný pouze fanouškům, kteří budou mít vstupenky na jih. Upozorňujeme, že platba za suvenýry bude možná pouze v hotovosti. Magazín Poločas bude v prodeji pouze na těchto dvou stáncích.

Fanoušci budou mít na sedačkách připraveny folie, které si jednak mohou položit na sedačku a které budou zároveň součástí celostadionové choreografie, která proběhne v 15. minutě zápasu.

Po skončení utkání

Žádáme fanoušky, aby po celé utkání i bezprostředně po jeho skončení respektovali pokyny moderátora a pořadatelů a do skončení zápasu nevstupovali na hrací plochu.

Po skončení zápasu bude pro fanoušky zajištěna kyvadlová doprava ze zastávky Stadion Strahov speciální autobusovou linkou 890 se zastávkou na Klamovce do zastávky Na Knížecí. 

Sledování utkání ve Žlutých lázních

Pokud nemáte vstupenku na zápas a rádi byste ho přesto sledovali ve společnosti ostatních slávistů, přijďte v sobotu odpoledne do Žlutých lázní, kde proběhne ve spolupráci s O2 TV Sport projekce utkání na velkoplošnou obrazovku!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články