Týdenní soustředění v Kaprunu začalo | SK Slavia Praha
Více

Týdenní soustředění v Kaprunu začalo

ST. FLORIAN/KAPRUN – Týdenní soustředění v Kaprunu začalo. Krátce po jedné hodině odpoledne dorazili slávisté do Kaprunu, který bude až do příští neděle jejich útočištěm v rámci herního soustředění.
Autobus se slávistickou výpravou vyrazil z Edenu v šest hodin ráno. Do Rakouska odjelo pětadvacet hráčů včetně brankáře Radka Černého, doma zůstal jen obránce Martin Dobrotka, který je po operaci zánártní kůstky.

Domovem slávistů bude horský hotel St. Florian, kde mají hráči k dispozici veškeré zázemí, od posilovny až po regeneraci. Herní tréninky budou absolvovat na hřišti v nedalekém Uttendorfu, který je od Kaprunu vzdálen zhruba 16 kilometrů. 

První trénink je na programu dnes v 18 hodin. Na hřiště vyrazí všichni hráči kromě Tomáše Mičoly, který má drobné zdravotní problémy. S kondičním trenérem Pavlem Čvančarou bude trénovat individuálně. Zítra by se měl čtyřiadvacetiletý záložník už připojit k mužstvu. 

Další trénink je na programu v pondělí ráno. Odpoledne v 15:30 hodin sehrají slávisté v rámci soustředění svůj první zápas. Soupeřem jim bude ázerbájdžánský Inter Baku. Pozor změna: Zápas se hraje na stadionu v Scheffau am Wilden Kaiser, Dorfstrasse 11.

Hráči Slavie na soustředění v Rakousku:

Brankáři: Kamil Čontofalský, Matej Rakovan, Radek Černý.

Obránci: Matúš Čonka, Martin Dostál, Milan Bortel, Petr Kolařík, Marek Čepelák, Milan Nitrianský.

Záložníci: Karol Kisel, Marcel Gecov, Martin Juhar, Ondřej Petrák, Luboš Tusjak, Martin Hurka, Josef Bazal, Robert Hrubý, Štěpán Koreš, Jaromír Zmrhal, Tomáš Mičola, Viktor Šimeček.

Útočníci: Martin Fenin, Milan Škoda, Dávid Škutka, Jiří Vondráček. 



Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články